Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Замисли да две године да нема кише....па одједном падне, исти би рекли Бог се сажали... а кад пада скоро сваки дан има се посла...па молим те..! Па није наивна, шта да ти кажем, заиста сам се нашалила, истина, потсетило ме на Британску колонизацију око Африке! Obozavam kisu, ne dam nikome da me brani od nje Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Crkva sv.Jovana Krstitelja na centralnom groblju u Beogradu,logicno jelte posvecena sv.Jovanu Krstitelju odnosno rodjenju tog velikog svetitelja,sutra je i hramovna slava. Staresina hrama ujedno i nas parohijski svestenik jeste otac Dragan Pavlovic. Mada podjednako volim i crkvu sv.Jovana Vladimira koja je mozda nekih par stotina metara udaljena od moje parohijske crkve. Kaludjerovic Sreten and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Crkva posvecena Svetoj Tekli. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука