malaMaia Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Храм Светог Георгија - Саша Степановић ... i sajt www.pobedonosac.com 1312_womens Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Manastir Svetog Vasilija Ostroškog Ovdje dolazim na Liturgije, o.Petar je namjesnik. Inače moja parohijska crkva nije još završena, pa se službe održavaju u jednoj maloj sali. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 24, 2011 1312_womens секана womens vaistinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 womens brate moj dragi i mili. 1312_womens Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Evo ga: http://radiokotor.info/mn/index.php?option=com_content&task=view&id=5486&Itemid=1 vaistinu smej.gif sHa_sarcasticlol Hristos vaskrse 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Hram sabora srpskih svetitelja- Karaburma, a moj popa je najbolji na svetu i zove se Đorđe. sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Црква Рођења Прсвете Богородице,тзв. Богородичина црква у Земуну. http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0:Bogorodicina_crkva_Zemun.jpg А парохијски свештеник је Бранко Зелен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Hram sabora srpskih svetitelja- Karaburma, a moj popa je najbolji na svetu i zove se Đorđe. sHa_sarcasticlol Hristos vaskrse komsikeeeeee https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2601.msg59497.html#msg59497 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Moja parohijska crkva je posvecena Sv. Trojici i nalazi se u naselju Pueblo Libre u Limi. Otac je Jose Roberto koji je poreklom Brazilac. U grcku Pravoslavnu crkvu Svete Trojice dolaze, Rusi, Grci, Rumuni, Makedonci, Palestinci, Srbi...ali i Peruanci, Kolumbijci. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Hram sabora srpskih svetitelja- Karaburma, a moj popa je najbolji na svetu i zove se Đorđe. 0110_hahaha vaistinu komsikeeeeee https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2601.msg59497.html#msg59497 Pa mi se možda poznajemo. Hristos vaskrse Slike su super a posebno onaj dedica kod oltara. On me uvek pita kako sam iako se ne poznajemo. Hehe, moja ekipa... sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 pa mene ne mozes ovako veliku sa foto aparatom da omanes nikad sHa_sarcasticlol "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 pa mene ne mozes ovako veliko sa foto aparatom da omanes nikad sHa_sarcasticlol Jesi ti ona što stalno slika na liturgiji? Ona crnka? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 ta sHa_sarcasticlol "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 ta Hristos vaskrse Poslala sam ti pp. sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 sHa_sarcasticlol "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука