Broken Написано Април 4, 2018 Пријави Подели Написано Април 4, 2018 Adam Levine. Ne kažem da je lep, teško da bih to kao strejt muškarac mogao da kažem ali da je faca, to je 100%. Izuzetno duhovit, harizmatičan...to sam video u Voice kad je bio u žiriu. Da sam žensko mislim da bih bila fan. Снежана and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 4, 2018 Пријави Подели Написано Април 4, 2018 пре 3 минута, Broken рече Adam Levine. Ne kažem da je lep, teško da bih to kao strejt muškarac mogao da kažem ali da je faca, to je 100%. Izuzetno duhovit, harizmatičan...to sam video u Voice kad je bio u žiriu. Da sam žensko mislim da bih bila fan. Adam je totalna faca Ayla and Broken је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 4, 2018 Пријави Подели Написано Април 4, 2018 Управо сада, Снежана рече Adam je totalna faca Aaaaaaaapsolutno! Лидија Миленковић and Снежана је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 4, 2018 Пријави Подели Написано Април 4, 2018 @goranger , ti voliš savršeno definisane. Fino. Broken and goranger је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 4, 2018 Пријави Подели Написано Април 4, 2018 Од познатих филмских, Скот Адкинс и Џејсон Стејтам су пример како физички треба да изгледа мушкарац: https://www.google.rs/search?q=Скот+Адкинс&client=firefox-b&dcr=0&stick=H4sIAAAAAAAAAONgFuLVT9c3NEyyKLMwzc6qVOLSz9U3MCo0NDdO1-LxzS_LTA3Jd0wuyS8CAMhFHG4rAAAA&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiRj5SfsKDaAhUqP5oKHcpqAGYQ_AUICigB&biw=1366&bih=639 https://www.google.rs/search?q=џејсон+стејтам&client=firefox-b&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiAtffqraDaAhWybZoKHUvHDdIQ_AUICigB&biw=1366&bih=639 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 7, 2018 Пријави Подели Написано Април 7, 2018 Ово двоје, ко измишљени. Не зна се ко је лепши. Иначе су у браку. Лидија Миленковић and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 7, 2018 Пријави Подели Написано Април 7, 2018 пре 1 сат, Лапис Лазули рече Ово двоје, ко измишљени. Не зна се ко је лепши. Иначе су у браку. Stvarno prelepi ljudi. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 AnaLaz and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 Pošto mi supruga zamera da previše vremena provodim na temi Ženska lepota preći ću sad malo na ovu temu. Dakle... Лидија Миленковић and Таша је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 Šalio sam se. D ase vratimo ne temu. Evo faca još jednom. Tom Hardy. AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 https://www.google.rs/search?q=denzel+vosington&rlz=1C1GGRV_enRS751RS751&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiX9cmUvoDbAhXD_KQKHYY_A_kQ_AUICigB&biw=1364&bih=677#imgrc=i9YZRNmjYC8qHM: Skald musko zenske lepote. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 @ninaana Tomislav Selic, nase gore list... uz njega sam, izmedju ostalog, odrastao, gledajuci fenomenalnu seriju "Magnum"... Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука