JESSY Написано Октобар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 поред већ поменутог манастира на почетку теме, морам рећи да су још неки оставили утисак на мене и то из сасвим других разлога... манастир Каона ме очарао својом лепотом...цео тај простор изгледа као рај на земљи...када нема гужве, ''лепо нам је тамо бити''... насупрот њему , манастир св Романа тако стар....а кад уђеш у црквицу имаш осећај да се налазиш баш у том времену када је манастир и настао...а када ти се још читају молитве за здравље поред моштију св.Романа...невероватан осећај...тако нешто слично сам осетила и у манастиру Крушедол поред моштију мати Ангелине... ...много ми се допао и манастир Лешје...првенствено са дивним положајем и дивним погледом на панораму околине...затим дивна мала црквица у руском стилу...а онда дивне, младе монахиње, као и духовник о.Јован... ...манастир св.Луке, Бошњане...и предивни игуман, о.Алексеј који је са пуно љубави, смирења и стрпљења одговарао на наша питања и давао савете...нико не продаје свеће и иконе...о.Алексеј препушта нама са пуно поверења да сами оставимо новац... чудотворна икона св.Луке о.Алексеј... keka, ines, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 manastir Dajbabe kod Podgorice http://imageshack.us/a/img195/9968/user27960pic52551290594.jpg Рада., Deki992 and ines је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragana I. Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 manastir Raca kod Bajine Baste...tamo uvek nadjem mir... w.a.mozart, ines and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 Napokon neko ko je bio u Lesju... nazalost, ja nisam imala priliku da sretnem o.Jovana... Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 On 2. 10. 2012. at 12:59, Биљана рече Први манастир у ком сам била, манастир Моштаница код Дубице (Република Српска) Мене овај манастир подсећа на Грузијску црквену архитектуру (Еклесиа). Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Manje vise svi u kojima sam bio su ostavili utisak,ali recimo oni kojima bih se uvek nanovo vracao i koji mi nedostaju kad ne odem neko duze vreme(mada opet imam utisak da to vazi i za ostale koje sam posetio ) su: Kovilj sam zaboravio da pridodam. A Decane se nadam da cu kad tad posetiti,imam veliku zelju.Dace Bog verujem. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Манастир Светих Архангела код Призрена! ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Loznica-Srbija Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Манастир Хиландар и Ћелије ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Manastir Uspenja Presvete Bogorodice-PODMAINE,Budva....Emotivno sam vezanja za njega.. ..A naslikao ga je moj prijatelj Bata Kidisevic...<3 ines је реаговао/ла на ово 1 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Sopocani! Arsenija, Рада., ines and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 On 7. 5. 2013. at 21:00, Volim_Sina_Bozjeg рече Sopocani! Исто Беочин srcee "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Manastir Dubrava http://img32.imageshack.us/img32/4548/manastirdubrava01.jpg https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRamjso5M1FUdvzfluUsA4o1Wh9mDOV8SE7MDrSJCMTKQZwCPvONw https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTN1meErd60lIctLk1TnsUwi0Z8whR0miwIGP5XUAPv1QftALW4 https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTp0cUqnPaNaTPK0Ffen_Pdm13aMM3Ivl1RWBecHxiD0vd4nasLCw JESSY and мирођија је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Острог, апсолутно. Не само манастир, него и прилаз њему до у само брдо... као ходочашће. Такође манастир Дајбабе у Подгорици. Укопан у земљу, унутрашњост као пећина. У њему се налазе мошти преподобног Симеона Поповића. Драшко, Биљана, Рада. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Мај 8, 2013 Пријави Подели Написано Мај 8, 2013 Bele Vode kod Ljubovije, u crkvici, u momentu velikog bola i ocajanja osjetila sam umirenje. O.Serafim izuzetan duhovnik. Ikona Sv.Jovana Krstitelja mirotoci. U istom manastiru mirotoci i ikona Bogorodice Semistrelnaje. ines and JESSY је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 8, 2013 Пријави Подели Написано Мај 8, 2013 On 8. 5. 2013. at 12:40, Дијана. рече Bele Vode kod Ljubovije, u crkvici, u momentu velikog bola i ocajanja osjetila sam umirenje. O.Serafim izuzetan duhovnik. Ikona Sv.Jovana Krstitelja mirotoci. Bio sam u tom manastiru,ali samo nakratko obisao. Isto mali raj na zemlji,o ocu Serafimu nisam do tad cuo,samo nam je iskusenik pricao o njemu jer je mislio da dolazimo da bi pricali sa njim. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука