Jump to content

Рецепти за посна јела

Препоручена порука

@Sani92

Dobro nam dosla na forum... :)

Upoznajmo se - predstavite se

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nije svaki kupovni hleb posni

Ne znam za kupovni hleb koji je mrsan... ili mi je nesto promaklo... :.mislise.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Пита са празилуком и шампињонима за мог супруга и мене а за клинце правим посну верзију пица пите , врло се просто прави:

200 г кечапа сипати у дубљу посуду, додати шољицу две воде, кашику вегете, мало уља, кесицу оригана и кесицу сојиних љуспица

онако сувих директ из кесице. Када мрвице набубре, мазати коре и пресавити ка средини и увити у ролницу. Слагати једну до друге

и преко премазати са остатком смесе.  Клинци је обожавају  :good2:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Мени је главно јело за пост постао хумус који се продаје у Роди, откад сам га пронашао. Јесте да није баш као прави, али пошто ја нисам баш толики гурман мени ради посао. А чуо сам да БГ има неколико ресторана или шта већ где може да се купи тих средњеисточних вегетаријанских ђаконија.

Подели на овим сајтовима

А чуо сам да БГ има неколико ресторана или шта већ где може да се купи тих средњеисточних вегетаријанских ђаконија.

http://www.011info.com/en/fast-food/arabic-fast-food-shawarma-bra

Ако будеш долазио да знаш, кг је 700 дин и одличан је.

Подели на овим сајтовима

мени је посна храна, свакодневна храна и нисам због тога од било кога бољи него сам једноставно навикао.

а прави је пост пре свега духовни, што му дође мало теже него једноставно "пасти траву".

Подели на овим сајтовима

http://www.011info.com/en/fast-food/arabic-fast-food-shawarma-bra

Ако будеш долазио да знаш, кг је 700 дин и одличан је.

Данас сам направио себи хумус, није баш укус како сам очекивао али за први пут је добро. Само се надам да нема нека болест од пречестог конзумирања леблебије :)

Подели на овим сајтовима

Jelovnik ko jelovnik :) najmanji problem jesti posno. Cak sta vise , od kako znam za sebe i jedem vecinom posno, volim, zdravije je i ukusnije ... Nego treba srediti misli i td... Evo maximalno se trudim da cutim!

• Волим 1

Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi

Подели на овим сајтовима

Може неко да ми објасни шта може да се спреми од тога хумуса и је л’ има нешто од тога да се купи готово тј. већ спремљено?

Углавном се маже као паштета, а разликују се мање више само по зачинима који се додају тој млевеној леблебији.

Иначе слично може да се направи и од других плодова као што је кикирики, сусам,... ствар маште и навике.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...