obi-wan Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 @Sani92 Dobro nam dosla na forum... Upoznajmo se - predstavite se "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Nije svaki kupovni hleb posni Ne znam za kupovni hleb koji je mrsan... ili mi je nesto promaklo... :.mislise. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ne znam za kupovni hleb koji je mrsan... ili mi je nesto promaklo.. Ma ne. Nego sam htela reci da ima hlebova u koje se dodaje ulje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 има хлебова у које се додаје сурутка или млеко. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 има хлебова у које се додаје сурутка или млеко. Ima naravno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Пита са празилуком и шампињонима за мог супруга и мене а за клинце правим посну верзију пица пите , врло се просто прави: 200 г кечапа сипати у дубљу посуду, додати шољицу две воде, кашику вегете, мало уља, кесицу оригана и кесицу сојиних љуспица онако сувих директ из кесице. Када мрвице набубре, мазати коре и пресавити ка средини и увити у ролницу. Слагати једну до друге и преко премазати са остатком смесе. Клинци је обожавају :good2: obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Мени је главно јело за пост постао хумус који се продаје у Роди, откад сам га пронашао. Јесте да није баш као прави, али пошто ја нисам баш толики гурман мени ради посао. А чуо сам да БГ има неколико ресторана или шта већ где може да се купи тих средњеисточних вегетаријанских ђаконија. Саша од Москве and Милан Б је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Немој да неко помисли стварно! JESSY, Плутон, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 А чуо сам да БГ има неколико ресторана или шта већ где може да се купи тих средњеисточних вегетаријанских ђаконија. http://www.011info.com/en/fast-food/arabic-fast-food-shawarma-bra Ако будеш долазио да знаш, кг је 700 дин и одличан је. feeble and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 мени је посна храна, свакодневна храна и нисам због тога од било кога бољи него сам једноставно навикао. а прави је пост пре свега духовни, што му дође мало теже него једноставно "пасти траву". Столе and Jelena 76 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 http://www.011info.com/en/fast-food/arabic-fast-food-shawarma-bra Ако будеш долазио да знаш, кг је 700 дин и одличан је. Данас сам направио себи хумус, није баш укус како сам очекивао али за први пут је добро. Само се надам да нема нека болест од пречестог конзумирања леблебије Arsenija, Јелина and Милан Б је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Може неко да ми објасни шта може да се спреми од тога хумуса и је л’ има нешто од тога да се купи готово тј. већ спремљено? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smirena Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Jelovnik ko jelovnik najmanji problem jesti posno. Cak sta vise , od kako znam za sebe i jedem vecinom posno, volim, zdravije je i ukusnije ... Nego treba srediti misli i td... Evo maximalno se trudim da cutim! nana је реаговао/ла на ово 1 Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Може неко да ми објасни шта може да се спреми од тога хумуса и је л’ има нешто од тога да се купи готово тј. већ спремљено? Углавном се маже као паштета, а разликују се мање више само по зачинима који се додају тој млевеној леблебији. Иначе слично може да се направи и од других плодова као што је кикирики, сусам,... ствар маште и навике. Jelena 76 and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Danas sam po prvi put probala ovsenu kašu i svima je toplo preporučujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука