feeble Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 fileti pangasiusa Доста људи не препоручује ово из здравствених разлога, чини ми се да је Исак елаборирао на ту тему. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Доста људи не препоручује ово из здравствених разлога, чини ми се да је Исак елаборирао на ту тему. Vjeruj da ne znam! De mi to pronađi, molim te! Jaoooo, a to meni baš super riba! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Vjeruj da ne znam! De mi to pronađi, molim te! Jaoooo, a to meni baš super riba! Ево, писао је Исак https://www.pouke.org/forum/topic/8994-velika-tajna-na%C5%A1ih-prodavaca-o-la%C5%BEnom-somu-ne-jedite-ovo/ Биљана је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Ево, писао је Исак https://www.pouke.org/forum/topic/8994-velika-tajna-na%C5%A1ih-prodavaca-o-la%C5%BEnom-somu-ne-jedite-ovo/ Zaista nisam znala! Pa ništa, umjesto pangasiusa, mogu fileti i našeg soma feeble and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Цветковић Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Posni krem Sastojci: 200g secera 150ml vode 200g margarina 200g biljnog mleka 1 kesica vanilinog secera Nacin pripreme: Vodu pomesati sa secerom, kad prokljuca dodati margarin. U poseban sud, sipati biljnog mleka i jedan vanilin secer. Sve to lepo sjediniti i promesati( da ne ostanu grudvice). Jedna polovina ostace bela u drugoj mozete dodati kakao i mlevenog lesnika. Dobicete crno, belu kombinaciju krema. Vreme pripreme : 30 minuta Ленка* and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 http://kuhinjarecepti.com/2011/12/posna-reforma-torta/ Za sutra Драгана Цветковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Posni krem Draga naša, daj recept za nešto što si nazvala po čoeku svome. Ivanove bombice, ili Ivanova čarlama. To mora da je prva liga. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Vodu pomesati sa secerom, kad prokljuca dodati margarin Мислим све је то лепо, свака час'... али ово ме тако некако одбија од крема да га ипак не бих изио. Упс... видех сада у кући теглу са неким кремом. Изгледа да је то овај. Надам се да га нећеш форсирати ових дана, драга... Boba and Драгана Цветковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Posna na vodi pita sa jabukama (visnjama)-umesto ulja ide kisela voda, 1.kora-kisela voda i dosta secera, druga kisela voda, treca-fil-rendane jabuke+prezle+ako ima, mleveni orah+cimet+vanilin+secer, i pravi se rolnica dok se ne utrose kore.Gore poprskati kiselom. kad je bila gotova, prelila je na vodi skuvanim pudingom vanila. Extra je. Moze se i preliti, ili dodati u fil onaj kupovni kakao, cokoladni preliv za torte, kolace, sladolede... Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Pirincane spagete,(70din. paket kod Kineza na NBG) zamrznuti kineski mix povrca (150 din.) se izdinsta u tiganju, mozda se eventualno posni kackavalj narenda ili tofu na kockice isecka i Bog da te vidi! Spravljanje 15min. .smesko. slika je priblizna originalu.Hvala. kirios1 and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фоловер Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Посни кекс са чајем дође добро за вечеру, када је на риби онда ту већ има оних рибљих паштета (она Јухорова благо љута је много укусна), туњевина, сардина, а за ручак може и неки ослић, сомина... На води углавном гледам да уз то што једем имам неку салату (нпр. сад зелену, овако су киселе паприке, мешана салата у коју иде карфиол, купус, шаргарепа и краставчићи). Обожавам салате углавном. Посна баклава са кокосом је такође супер када је на уљу. Не знам више, овако има џема, мармеладе, шпагета и сличних тестенина попут макарона. Понекад за вечеру узмем само кокице ако нисам нешто гладан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Зна ли ко састав пиринчаних пахуљица у боји? Не могу да нађем на нету. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Људи ја помешам сенф са млевеним кикирикијем (тако да не буде пуно густо) и смесу после мажем на хлеб. Феноменално је (за оне који воле сенф као ја). А нема уља па је то јело на води. Саша од Москве, Драгана Милошевић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 prelila je na vodi skuvanim pudingom vanila.како питу преливаш пудингом - топлим или хладним, упије га или не? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Odlicno za posni dorucak, proizvodi firma Beyond iz Nisa. http://www.beyondhealthfood.com/ Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука