kirios1 Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 prelila toplim, ali ne odmah, cim je skuvan, mozda oko 5min.kasnije, da malo kao upije Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 verovatno moze, to mi je posle palo na pamet, da se pita zasece na vise mesta, pa onda prelije, da bi vise upilo, sigurno je i tako dobro. I ideja za slanu pitu na ulju-fil je dinstani pirinac i praziluk (imala to u zamrzivacu, ostao visak fila za posne palacinke)i dinstani sampinjoni, da se prelije posnim besamelom (na ulju blago proprzeno brasno sa vodom (ili sojinim mlekom-jos lepse)) i zapece, isto je super. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Ekonomisanje sa 1 pakovanjem sampinjona-1 deo kao dodatak filu za pitu (hrana za vise osoba), 2.-i manji deo kao dodatak za sendvic ( za vise osoba), i 3.-i za 1 obrok izdinstani i posoljeni, pobibereni celi sampinjoni (e, ta preostala kolicina, bojim se da ce biti dovoljna samo za 1 osobu greengrin , mozda i za 2, ako nisu gladne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 MEine frau данас направила изузетно лепу проју са празилуком и маслинама 1335_womens calabrc одлична је , прхка, мека, сочна.. Саша од Москве, kirios1 and Таша је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 MEine frau данас направила изузетно лепу проју са празилуком и маслинама 1335_womens calabrc одлична је , прхка, мека, сочна.. Ovakvu poruku bez konkretnog recepta, smatram teškom provokacijom. Deca bi rekla da nam praviš zazubice. Tako da recept na sunce i ruke u džepove. Лидија Миленковић, obi-wan, kirios1 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Ovakvu poruku bez konkretnog recepta, smatram teškom provokacijom. Deca bi rekla da nam praviš zazubice. Tako da recept na sunce i ruke u džepove. Mешавина кукурузног и пшеничног, укупно 500 грама, 150 грама празилука, 4 деци киселе, со, прашак за пециво, шоља уља од 2 деци, маслине (целе са коштицом) пећи 20 до 30 минута на 250 Лидија Миленковић, Саша од Москве, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Салата од макарона и сусама Пола кесице куваних макарона. Додати једну оцеђену туњевину, неколико сецканих краставчића, око 100г куваног шећерца, око 300г посног мајонеза (може и мање, може и више- зависи и од самих макарона, јер неке доста упију мајонез), препећи 5-6 кашика сусама па додати, соли, бибера. Салата је толико укусна, а може 'ладно да прође некад и као главно јело. obi-wan, Драшко, Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Ekonomisanje sa 1 pakovanjem sampinjona-1 deo kao dodatak filu za pitu (hrana za vise osoba), 2.-i manji deo kao dodatak za sendvic ( za vise osoba), i 3.-i za 1 obrok izdinstani i posoljeni, pobibereni celi sampinjoni (e, ta preostala kolicina, bojim se da ce biti dovoljna samo za 1 osobu greengrin , mozda i za 2, ako nisu gladne Ја читам шампона... .mislise. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Саша од Москве, kirios1, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Mitrović Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 Proja se zeljem Sastojci 400gr kukuruznog brašna 200gr belog brasna tip 400 3dl kisele vode 1 dl ulja 1 kašičica soli 300gr spanaća ili blitve (prokuvano) 1 kesica praska za pecivo Priprema Pomešati kukuruzno i belo brašno, dodati prasak za pecivo, so i izmešati. Dodati tečnost i sve zajedno dobro izmešati. Spanać ili blitvu iseckati i dodatismesi. Sve skupa lepo izmešati! Sipati u kalupe ili kao moj primer sa slike iz „Dry Cooker“-a, po zelji, i peci (na 200C u rerni) dok ne porumene. ivanaika, Саша од Москве and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 13, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 @@Jelena Mitrović, Dobro nam došla... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 E, pa vreme je da se podigne i ova tema. Ajd`, pa izvol`te... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Ма, само кренеш ову тему од прве стране поново... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Пржен лук. Много једноставно. Испржиш лук на уљу, посолиш и мазнеш уз хлеб. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Posna proja 2 šolje projinog brašna 1 šolja ovsenih pahuljica 1 šolja pšeničnih klica 100 gr. susama 1 prašak za pecivo so (po ukusu) 1 šolja ulje 3-4 šolje kisele vode Sve lepo izmešati i peći :0442_feel: Драшко, Ронин, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Ма, само кренеш ову тему од прве стране поново... Uvek moze nesto novo da se doda... Драгана Милошевић and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука