ivona Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 56 гл. 8 У Тебе је избројано моје потуцање, сузе се моје чувају у суду код Тебе, оне су у књизи Твојој. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 20. Услишиће Бог и понизиће их, Он Који постоји пре векова. (Диапсалма) Јер нема у њих промене, јер се не убојаше Бога; ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 21. пружише руку своју на узвраћање, оскврнише завет Његов. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 22. Разделише се од гњева лица Његовог и приближише се срца њихова , умекшаше се речи њихове већма од масла, а оне су (уствари) стреле. 23. Пренеси на Господа бригу своју и Он ће те прехранити неће дати довека посртања праведнику. 24. А Ти ћеш их, Боже, низвести у јаму пропасти. Људи крвници и лукави неће саставити ни половину дана својих. А ја се у Тебе уздам, Господе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Псалам 55. 2. Помилуј ме, Боже, јер ме погази човек сав дан ратујући сатре ме... ivona је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 3. Погазише ме непријатељи моји сав дан јер су многи који ме нападају с висине.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 4. Дању се нећу бојати, јер се у Тебе надам. 5. Богом ћу хвалити речи (наде) моје сав дан. На Бога се поуздах, нећу се бојати, шта ће ми учинити тело (=смртник). ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 6. Сав дан речи се мојих гнушаху, против мене су све мисли њихове на зло. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 7. Заселиће се они и сакриће се, пету ће моју вребати као што очекиваше душу моју. 8. За ништа ћеш их одбацити у гњеву ћеш народе оборити, Боже. 9. Живот мој објавих Теби изнесох сузе моје преда Те као и у обећању Твоме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2012 10. Povratiće se neprijatelji moji nazad, u koji dan Te prizovem; evo poznadoh da si Ti Bog moj. 11. Bogom ću pohvaliti reč, Bogom ću pohvaliti besedu. 12. Na Boga se pouzdah; neću se bojati, šta će mi učiniti čovek. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2012 13. У мени су, Боже, молитве, које ћу одати хвали Твојој. 14. Јер си избавио душу моју из смрти (очи моје од суза) и ноге моје од склизнућа, да благоугодим пред Богом у светлости живих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2012 Psalm 56. За крај, да не погубиш, Давидов, за стилографију,када побеже од лица Саулова у пећину.(МТ: Псалам 57) 2. ПОМИЛУЈ ме, Боже, помилуј ме, јер се у Тебе поузда душа моја, и у сенци крила Твојих надам се, докле не прође безакоње. 3. Завикаћу Богу Вишњему, Богу Који ми учини доброчинство. 4. Посла са неба и спасе ме, даде на посрамљење оне који ме газе. Посла Бог милост Своју, и истину Своју, Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2012 4. Посла са неба и спасе ме, даде на посрамљење оне који ме газе. Посла Бог милост Своју, и истину Своју, 5. И избави душу моју између лавова. Заспах потрешен синова људских, зуби су њихови оружје и стреле, и језик њихов мач оштар. 6. Узнеси се на небеса, Боже, и по свој земљи слава Твоја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2012 7. Zamku pripremiše nogama mojim, i poguriše dušu moju; iskopaše pred licem mojim jamu, i upadoše u nju. 8. Gotovo je srce moje , Bože, gotovo je srce moje; pevaću i psalmopojaću ( u slavu Tvoju ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2012 9. Устани, славо моја устани псалтиру и гитаро, устаћу зајутра (рано). 10. Исповедаћу Те и хвалити међу народима, Господе, псалмопеваћу Ти међу незнабошцима. 11. Јер се узвелича до небеса милост Твоја и до облака истина Твоја. 12. Узнеси се на небеса, Боже и по свој земљи слава Твоја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука