JESSY Написано Децембар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 3. Погледај на ме и услиши ме. Ожалостих се размишљањем мојим и смутих се 4. од вике непријатеља, и од тлачења грешника; јер навалише на ме безакоње, и у гњеву прогањаху ме. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 5. Срце се моје смути у мени и страх смртни нападе на ме... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 39,12 Слушај молитву моју, Господе, и чуј јаук мој. Гледајући сузе моје немој мучати. Јер сам гост у тебе и дошљак као и сви стари моји. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 6. Strah i trepet dođe na me, i pokri me tama. 7. I rekoh: Ko će mi dati krila kao golubu, i poleteću i počinuću. ivona је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 8. Гле, удаљих се бежећи и настаних се у пустињи.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 39 Гл. 5 Ево с педи дао си ми дане, и век је мој као ништа пред Тобом. Баш је ништа сваки човек жив. Јов:7:3 Псал.:90:4 Псал.:2:23 6 Баш ходи човек као утвара; баш се узалуд кида, сабира, а не зна коме ће допасти. 7 Па шта да чекам, Господе? Нада је моја у Теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 9. Čekah Boga, Koji me spasava od malodušnosti i od bure. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 10. Потопи (их) Господе и раздели језике њихове јер видех безакоње и свађу у граду... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 11. Дању и ноћу опкољавају га на зидовима његовим, и безакоње и мука је посред њега, и неправда; ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 12. и не оскуде од тргова његових лихварство и превара ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 13. Јер ако би непријатељ ругао ми се, претрпео бих и ако би мрзитељ говорио на ме велеречиво, сакрио бих се од њега..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 14. Него ти, човече, истодушни, господару мој и познаниче мој, 15. који се заједно са мном наслађиваше јелима, у дом Божији хођасмо једнодушно. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 16. Нека дође смрт на њих и нека сиђу у ад живи, јер је лукавство у насељима њиховим усред њих. 17. А ја к Богу завапих и Господ услиша ме. 18. Вечером и јутром и у подне казиваћу, и јављаћу, и услишиће глас мој...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 19. Izbaviće u miru dušu moju od onih koji mi se približuju, jer ih mnogo beše protiv mene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 126 гл. 5 Који су са сузама сејали, нека жању с певањем. Иса.:12:1 Јер.:31:9 Јоило:2:17 Мат.:5:4 2 Кор.:7:8 6 Иде и плаче који носи семе да сеје; поћи ће с песмом носећи снопове своје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука