Silence Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 16. A grešniku reče Bog: Zašto ti kazuješ zakone Moje i uzimaš zavet Moj u usta svoja ? 17. Jer ti si omrzao vaspitanje i reči Moje bacio si za leđa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 18. Ако видиш лопова, помажеш му и са прељубником удео свој имаш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 19. Уста твоја умножише злобу, и језик твој плете лукавство; ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 20. Cедећи клеветао си на брата свога, и против сина матере твоје стављао си замку. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 21. То си чинио, и Ја ћутах;смислио си безакоње - да ћу ти бити сличан!Обличићу те, и метнућу пред лице твоје грехе твоје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 22. Разумите ово који заборављате Бога, да (вас) не зграби и неће бити избавитеља. 23. Жртва хвале прославиће ме и тамо је пут којим ћу му показати спасење Божије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 JESSY and Таша је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 ПСАЛАМ 51. 3.Што се хвалиш злобом, силниче, безакоњем сав дан? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 4. Неправду је смислио језик твој као бријач изоштрен учинио си превару... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 5.Заволео си злобу већма од доброте, неправду већма него да говориш правду. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 6. Заволео си све речи пропасти (и) језик лукави... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 7. Зато ће те Господ поразити до краја; истргнуће те и преселити из насеља твога, и корен твој из земље живих. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 8. Видеће праведни и убојаће се и над њим ће се насмејати, и рећи ће... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 9.Гле човека који не стави Бога за помоћника себи, него се поузда на мноштво богатства свога и јачаше се таштином својом. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 10. А ја сам као маслина плодовита у дому Божијем; поуздах се у милост Божију до века и у век века Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука