Гости Guest Написано Новембар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 7. А ја рекох у изобиљу моме: Нећу се поколебати до века... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 8.Господе, вољом Твојом дај снагу лепоти мојој. А кад си окренуо лице Твоје, ја постадох (сав) смућен. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 9. Теби, Господе, завапићу, и Богу моме помолићу се. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 10. Каква је корист у крви мојој када будем силазио у пропаст? Еда ли ће Ти се исповедати прах или ће објављивати истину Твоју? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 11.Чу Господ и помилова ме; Господ постаде помоћник мој. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 12. Обратио си ми плач мој у радост растргао си врећу (жалости) моје и опасао ме весељем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 13. Тако да Ти пева слава моја, и нећу бити снужден ( и ућутати). Господе Боже мој, до века ћу Те исповедати и хвалити. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Псалам 30. 2 На Тебе се, Господе поуздах, да се не постидим до века: правдом Твојом избави ме,и изведи ме. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 3. Приклони ми ухо Твоје похитај да ме избавиш. Буди ми Бог заштитник и дом прибежишта, да ме спасеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 4. Јер утврђење моје и прибежиште моје Ти јеси и ради Имена Твога упутићеш ме,и прехранићеш ме. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 5. Избавићеш ме од замке ове коју ми скрише, јер си Ти заштитник мој, Господе... п.с. НАНА види ПП Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 6.У руке Твоје предајем дух свој; избавио си ме, Господе Боже истине. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 7. Омрзнуо си оне који се држе сујетних идола. А ја се уздах у Господа. Марти,прочитах и јављам! Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 8. Радоваћу се и веселићу се милости Твојој. Јер си погледао на понижење моје, спасао си од невоља душу моју, Окет секана... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 9. и ниси ме предао у руке непријатеља,поставио си на ширину ноге моје. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука