nana Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 20. Сачувај душу моју и избави ме ; да се не постидим, јер се у Тебе поуздах. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 21.Незлобиви и праведни приањаху уза ме, јер тебе потрпех, Господе. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 22. Избави , Боже , Израиља од свих невоља његових. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 ПСАЛАМ 25. СУДИ МИ, Господе, јер у незлобивости мојој ходих; и уздајући се на Господа нећу изнемоћи. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 2. Испитај ме, Господе, и окушј ме; претопи бубреге моје и срце моје. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 3.Јер је милост Твоја пред очима мојим, и ходим у истини твојој. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 4.Не седох са збором сујетним, и са преступницима нећу ући (заједно). ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 5. Омразох сабрање лукавих, и са безбожнима нећу седети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 6.Умићу у невиности руке своје и обићи ћу жртвеник Твој, Господе, ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 7. да чујем глас хвале Твоје, и казујем сва чудеса Твоја. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 8. Господе! омилио ми је стан дома Твојега, и мјесто насеља славе Твоје. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 9 Nemoj dušu moju pogubiti, ni život moj s krvopiocima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 10.који су у рукама безакоња, десница њухова испуни се мита. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 11. А ја у безазлености својој ходих; избави ме и помилуј ме. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 12. Нога моја стаде на правоти; у црквама благосиљаћу Те, Господе . Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука