JESSY Написано Новембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 30.Јер ћу се Тобом спасити од искушења; и с Богом мојим прећи ћу зид (високи). ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 31. Бог мој непорочан је пут Његов, речи су Господње разжежене заштитник је свих који се уздају у Њега.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 32. Јер ко је Бог осим Господа? И ко је Бог осим Бога нашега? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 33. Бог Који ме опасује снагом и постави непорочан пут мој.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 34. Који утврђује ноге моје као (у) јелена, и на висину ме поставља. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 35. Који научава руке моје за бој и чини мишице моје као лук метални.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 36.И дао си ми заштиту спасења мога, и десница Твоја прихвати ме, и карање Твоје исправи ме до краја, и васпитање Твоје оно ме научи. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 37. Раширио си кораке моје пода мном, и не ослабише стопала моја. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 38. Гонићу непријатеље моје и достићи ћуих, и нећу се повратити докле не ишчезну; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 39. сатрћу их,и неће моћи опстати, пашће под ноге моје. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 40: И опасао си ме снагом за бој саплео си пода ме све који устају на ме.... p.s. nana ... јел си можда погледала у твом профилу шта ти унутра пише хехехехехе уђи у твој профил и вирни доле при дну нешто ти силно пише Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 41.И непријатеље моје дао си у бекство, и мрзитеље моје сатро си. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 42. Повикаше, и не беше ко да (их) спасе; ка Господу (викаше), и не услиша их. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 43. И иситнио сам их као прах пред лицем ветра као блато на путевима погазићу их.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 44. Избавићеш ме од буне народа, поставићеш ме за главу незнабожаца. Народ, којега не знадох, служаше ми. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука