Гости Guest Написано Јул 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 evo prenosa ako neko želi 1000000001010 http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=392 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 Novače, 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 која хистерија 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 smej.gif 0110_hahaha smej.gif 319.gif :bla: Браво за Новака! Свака част! klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Koji maler... Uze od naseg Nadala titulu onaj mali Djokovic. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Цитат Цитат [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15430.msg477153#msg477153 date=1309855588] која хистерија eheeeej-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> znam o cemu mislis gringrin Histerija uvek odgovara manipulatorima. A sa obzirom na njegovo nezamenjivo mesto u predizbornoj kampanji i uopste srpskoj politici... tako ce biti jos... zbog poreza... uzurpacija javnog mnjenja nesto se ne secam da je cale Gorana Ivaniševića kad je osvojio Wimbledon igrao ping-pong sa predsedinkom Hrvatske u Londonu u posebno iznajmljenoj kuci za tu vrstu propagande fenomenalno... not_i to juce videh na B92 greengrin mislim da su ga preterali. samo da kazem, cisto da ne budem pogresno shvacen - jeste dobar. covek igra realno najbolji tenis. dobar je covek.... ali je dechko izmanipulisan bleh svesno ili nesvesno. i on a i mi - i to zesce. leteti Их бре немој тако Новак је екстра лик и човек или ти момак чврсто стоји на земљи и није узлетео и постао горд , што је најважније ! confused ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 ne znam bas kome mogu da prodaju te fazone, pa mislim da je vecina shvatila gle: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 .gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' /> .gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> confused.gif' class='bbc_emoticon' alt='gringrin' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 ја се лично уопште не осећам изманипулисаном и уопште све то не гледам кроз политику...не знам зашто у свему добром стално тражимо нешто лоше...није Ноле освојио Вимблдон због политике...потрудимо се да већ једном избацимо бављење политиком из својих глава...биће нам много лакше и лепше... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Цитат ја се лично уопште не осећам изманипулисаном и уопште све то не гледам кроз политику...не знам зашто у свему добром стално тражимо нешто лоше...није Ноле освојио Вимблдон због политике...потрудимо се да већ једном избацимо бављење политиком из својих глава...биће нам много лакше и лепше... :cheesy: Нооооооле, Но-ле! prstgore slava3 :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Цитат i to rade programiranje ko najperfidnije sekte. sa jedne strane Novak - njegova porodica - nas sentimentalni odnos prema njima. sa druge strane BT i cela diplomatija koja postaje deo Novakove porodice navija za njega - prati ga sa tribina do kuce - igraju opusteno ping-pon zajedno - pikaju kosarku. projekcija u mojoj svesti je posto je BT deo Novakove porodice - da je on dobar i da treba da glasam za njega. Meni ne mogu da prodaju te fazone crosseo .Bogorodica. isus-sinai Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Ма не обраћајте пажњу на њих, само се бламирају. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 lako tebi to reci .Bogorodica. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IvanJ Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Цитат Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve. Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Цитат 4chsmu1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука