Jump to content

Тенис

Оцени ову тему

Vizantiona

Ко побеђује?  

19 члановâ је гласало

1. 1. Ко побеђује?

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

:):krstix: smej.gif 0110_hahaha smej.gif 319.gif 7896634 :bla:

:)  Браво за Новака! Свака част!  klapklap

0110_hahaha 0110_hahaha

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=15430.msg477153#msg477153 date=1309855588]

која хистерија  eheeeej-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

znam o cemu mislis  gringrin

Histerija uvek odgovara manipulatorima.

A sa obzirom na njegovo nezamenjivo mesto u predizbornoj kampanji i uopste srpskoj politici...

tako ce biti jos... zbog poreza... uzurpacija javnog mnjenja    :)

nesto se ne secam da je cale Gorana Ivaniševića kad je osvojio Wimbledon

igrao ping-pong sa predsedinkom Hrvatske u Londonu  u posebno iznajmljenoj kuci

za tu vrstu propagande  :(

fenomenalno...  not_i

to juce videh na B92  greengrin

mislim da su ga preterali.  :krstix:

samo da kazem, cisto da ne budem pogresno shvacen - jeste dobar. covek igra realno najbolji tenis.

dobar je covek....

ali je dechko izmanipulisan  bleh

svesno ili nesvesno.

i on a i mi - i to zesce.

leteti

Их бре немој тако Новак је екстра лик и човек или ти момак чврсто стоји на земљи и није узлетео и постао горд , што је најважније ! confused

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

ne znam bas kome mogu da prodaju te fazone, pa mislim da je vecina shvatila

gle:

2n6u0kj.jpg

:(

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ја се лично уопште не осећам изманипулисаном и уопште све то не гледам кроз политику...не знам зашто у свему добром стално тражимо нешто лоше...није Ноле освојио Вимблдон због политике...потрудимо се да већ једном избацимо бављење политиком из својих глава...биће нам много лакше и лепше... :drugarstvo:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Цитат

ја се лично уопште не осећам изманипулисаном и уопште све то не гледам кроз политику...не знам зашто у свему добром стално тражимо нешто лоше...није Ноле освојио Вимблдон због политике...потрудимо се да већ једном избацимо бављење политиком из својих глава...биће нам много лакше и лепше... :cheesy:

:drugarstvo:

Нооооооле, Но-ле!  prstgore slava3 :bla:

Подели на овим сајтовима

Цитат

i to rade programiranje ko najperfidnije sekte.

sa jedne strane Novak - njegova porodica - nas sentimentalni odnos prema njima.

sa druge strane BT i cela diplomatija koja postaje deo Novakove porodice navija za njega

- prati ga sa tribina do kuce - igraju opusteno ping-pon zajedno - pikaju kosarku.

projekcija u mojoj svesti je posto je BT deo Novakove porodice - da je on dobar i

da treba da glasam za njega.

Meni ne mogu da prodaju te fazone  crosseo

.Bogorodica. isus-sinai amin-nas

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

lako tebi to reci .Bogorodica.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...