Jump to content

Тенис

Оцени ову тему

Vizantiona

Ко побеђује?  

19 члановâ је гласало

1. 1. Ко побеђује?

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

120911012441-us-open-m-25-horizontal-gallery.jpg

Браво мајсторе, зарадио си га! :)

Једино што се променило на листи је да је Мари ушао на треће место уместо Надала који је сада четврти.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

120911012441-us-open-m-25-horizontal-gallery.jpg

Браво мајсторе, зарадио си га! :)

Једино што се променило на листи је да је Мари ушао на треће место уместо Надала који је сада четврти.

Finale nije pošteno. Namestili su Mareju titulu.

Подели на овим сајтовима

Ja sam pomalo imao utisak da je Nole pustio Murray'a da pobedi.. Treći i četvri set Nole je jasno dominirao, da u petom i odlučnom setu onda popusti, gde znaš da će protivnik da dadne sve od sebe, hm... Kao imao je grčeve..

Ali šta mi znamo.

Đoković je imao šanse u drugom setu nije iskoristio na njegovu ne sreću. Da je dobio drugi osvojio bi titulu.

Подели на овим сајтовима

Osim toga, Nadal se nešto povukao, kao vratiće se kad tad, nekad.. Šta znamo, možda se i tu nešto mućka, pa jednome dojadilo, no sad treba neko da ga nasledi...

Nadal je sam kriv za 2011. godinu i za 6 silnih poraza u toj godini od Đokovića. Nadalu je forhend slabija strana i zato je pucao od Đokovića 2011. godine, samo mu je forhend forsirao. Nadal ima hofa sindrom tako da će morate da se operiše.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ne, Nole se nije vratio na 1. mesto; naprotiv, Federer mu je još dalje pobegao.. To što si ti uzeo je na travi...

http://www.atpworldtour.com/Rankings/Singles.aspx

sad videh,

pa kad sam kliknuo ono izašlo mi ono što sam postavio hehehe a bilo mi u startu čudno zašto imaju ovano niske bodove kada znam da su Federer i Nole imali preko 10,000 :D

.hvala.

Подели на овим сајтовима

Feserer

:laugh:

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Гости

ВИДЕО: Ноле тријумфовао у Пекингу

Ђоковић - Цонга (2:0), 7:6 /7:4/, 6:2

Ђоковић - Цонга (2:0) 7:6 /7:4/, 6:2. Новак Ђоковић освојио је турнир у Пекингу. Српски тенисер је у финалу савладао Жо Вилфрида Цонгу са 2:0, по сетовима 7:6, 6:2.

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић освојио је по трећи пут у каријери турнир у Пекингу, пошто је са 2:0 у сетовима (7:6, 6:2) победио Француза Жо-Вилфреда Цонгу.

Ноле прославио титулу

Ђоковић је претходно најбољи на Отвореном првенству Кине био 2009. и 2010. године.

После велике борбе у првом сету и тај-брејка који је српски тенисер добио са 7:4, Цонга је постао нервозан и почео да греши на почетку другог сета.

Ђоковић је то искористио за брејкове у трећем и петом гему, после чега је сигурном игром меч решио у своју корист.

"Надам се да су сви уживали у финалу. Пресрећан сам што сам поново постао шампион у Пекингу. Цонга данас није имао среће...", рекао је Ђоковић.

"Прошле сезоне нисам играо због повреде, али вратио сам се и победио. Осећај је невероватан. Сваки пут када дођем да играм у Азији имам прилику да видим колико напредује тенис и у Пекингу и у Шангају и веома ми је драго због тога", додао је Ђоковић.

Он је после изјаве дате на терену замољен да заједно са скупљачима лопти заигра уз тренутно музички светски хит "Гангнам стил".

Иако је деловало да му није пријатно због тога, Ђоковић је то учинио и добио велики аплауз публике.

Ђоковић из Пекинга путује право у Шангај где данас почиње турнир из Мастерс серије 1000, који се игра за наградни фонд од три милиона и 531.600 долара.

На турниру у Шангају српски тенисер је у првом колу слободан а у другом ће се састати са победником дуела Григор Димитров (Бугарска) - Пабло Андухар (Шпанија).

Ђоковић - Цонга (2:0), 7:6 /7:4/, 6:2

Подели на овим сајтовима

• Гости

Азаренка освојила Пекинг

Најбоља тенисерка света Белорускиња Викторија Азаренка освојила је данас титулу на турниру у Пекингу, пошто је у финалу убедљиво савладала Рускињу Марију Шарапову са 6:3, 6:1.

Белоруска тенисерка Викторија Азаренка освојила је данас турнир у Пекингу, пошто је у финалу победила Рускињу Марију Шарапову са 2:0 (6:3, 6:1).

Azarenka5.jpg

Азаренка освојила титулу у Пекингу

Прва тенисерка света је у оба сета финала повела са 4:0 у гемовима, а Шарапова је у првом делу направила чак шест двоструких грешака на сервису.

Меч је трајао сат и 27 минута, а Азаренка је до 13. титуле у каријери дошла доминантном игром, посебно у другом сету.

Азаренка је овом победом учврстила позицију број 1 и побољшала међусобни скор са Шараповом на 7:4.

Турнир у Пекингу играо се за наградни фонд од 4,5 милиона долара.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Федерер узнемирен због претњи

Роџер Федерер није имао топлу дообродошлицу у Кини где учествује на турниру у Шангају. Швајцарски тенисер признао је да је узнемирен после претњи које му је анонимни блогер упутио путен интернета. "Планирам да убијем Федерера 6. октобра како би се искоренио тенис", наводи се између осталог у претећој поруци Федереру.

Први тенисер света Швајцарац Роџер Федерер изјавио је да су претње упућене преко интернета утицале на његове припреме уочи турнира у Шангају, али да ће се сада концентрисати на игру.

Rodzer-Federer.jpg

Федерер је на конференцији за новинаре првог дана турнира рекао да су припреме за ово првенство текле другачије него иначе.

"Очигледно је да је ситуација мало узнемирујућа, али морамо бити свесни онога што се догађа око нас", рекао је Федерер.

Швајцарски тенисер је додао да се осећа сигурно у Кини и захвалио кинеским властима.

"Планирам да убијем Федерера 6. октобра како би се искоренио тенис", наводи се у поруци анонимног блогера на популарном кинеском сајту baidu.com.

Кинеска полиција је појачала мере безбедности за тениски турнир у Шангају и покренула истрагу у вези са претњама.

Подели на овим сајтовима

НОЛЕ, САМО НАПРЕД....!!!!

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...