мирођија Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Готово. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Jaooo koja šteta! tuzansmajli8904 Baš mi žao, na korak da obori rekord, pih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Готово. Да. Штета... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Први пут сам прогнозирао погрешно на Ђоковића ! Но добро Ђоковићу треба да честитамо на овим партијама а ипак има још дана за мегдана биће Ноле први само полако ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Било је узбудљиво... tuzansmajli8904 Свака част Федереру, али Новак није играо као до сада. Био је неконцентрисан, поклонио му други сет. Видећемо следећи пут. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Само да кажем да је био вееееелики притисак на Нолету због свега што је могло да му донесе са победом , а и имао је четири дана паузе тако да га је и то милион посто избацило из ритма , напоменимо непланирано ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Publika, kao da je Federer sa Hitlerom igrao. Baš su bili ostrašćeni, kao da im život zavisi od pobede Federera. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 па Нина обично је публика увек , условно речено , уз слабијег играча међутим питање је да ли је у овом случају било тако . Немој мо клонути духом Новак Ђоковић ове године ће бити први на Светској ранг листи , ја сам уверен и убеђен у то ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 много ми је жао...био је превелик притисак на Нолета...а искрено, и сви су били против њега... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 није против правила, али замерам што игра тигањ а не чекић. то значи спинове и топ спинове, обично превисоке, летеће, спорије лоптице преко мреже. зато ђоковић и тренира ниске лоптице и директније ударце без тигања, зато и добија. техника бато да сам на његовом месту, вежбао бих левом руком. много је тешко играти против леворуког играча, јер се офанзива десноруког заснива на паралели у наспрамни бекенд. а кад си леворук против леворуког, побеђује бекенд техника, опет. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Па људи ја нећу да правдам нашег делију али је познато још да он носи сочива и да му није било лако да игра у 21 сат без рефлектора , нажалост то је традиција на Ролан Гаросу да се не пале светла и то је ипак било пресудно . Могу да вам кажем да сам се ја такође јео ки млад месец код силних грешака Нолетовим на његову предност али шта је ту је биће боље . То што се тиче обарање рекорда и уласка у историју Светског тениса није ништа он неби добио ни из џепа ни у џеп . Јака ствар ! Браво Новаче и само тако настави ШАМПИОНЕ!!!!!! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 A i ovi organizatori,trebaju polufinalni mecevi da krenu u 1,oni po prvi put stave u 3 sata.Ocekuju ladno da se Nadal i Marej zavrse u 3 seta,kao i Novak i Federer?A svi znamo da Novak ima slabiji vid i da nosi sociva,nije mogao u polu mraku da se skoncestrise. Neoprostivo je to sto je na 5-4 u 4 setu izgubio svoj servis. Ali ne da je federer imao srecu,negoo..a on uvek pogadja linije,protiv Nadal je isto tako pogadjao!A kakav osmeh na kraju,kakva je to zenica od igraca,sa slajsevima kako je igrao.Kako bi mu onu njegovu nosetinu razvalio,kad je tako pokvaren! Sutra sve pare na Nadala!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Па људи ја нећу да правдам нашег делију али је познато још да он носи сочива и да му није било лако да игра у 21 сат без рефлектора , нажалост то је традиција на Ролан Гаросу да се не пале светла и то је ипак било пресудно . Могу да вам кажем да сам се ја такође јео ки млад месец код силних грешака Нолетовим на његову предност али шта је ту је биће боље . То што се тиче обарање рекорда и уласка у историју Светског тениса није ништа он неби добио ни из џепа ни у џеп . Јака ствар ! Браво Новаче и само тако настави ШАМПИОНЕ!!!!!! Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Ako je Pariz grad svetlosti,a nemaju jedan obican reflektor,sto ovaj moj mrtvi Nis ima,ja onda ne znam!!!Ubice ga sledeci put,treba da ga obruka!Nikad se nisam iznervirao ovako zbog tenisa,ja sam znao pokvarene igrace u fudbalu,kosarci,ali u tenisu kao federes zenica,to nisam znao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Ljudi sta ste se snuzdili, ovo je samo jedan teniski mec... nista posebno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука