R.Žiskar Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Па ово треба да иде у шале...мислим цела тема. Баш сам се лепо насмејао. Velja94, Биљана, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 ljudi, neka neko obrati paznju na njih. Cini mi se da su sve blizi kolektivnom samoubistvu. Ааахахахаххахахаха. Који фол! И ја сам осетио да тамо влада нека суицид хистерија ( -дечак са тужним окицама-Пеђолино) и тешка апатија (-сви остали). Нема живота, радости и креативности...једно мртвило од егзистенције. Као да је Бог тамо рекао "довиђења"... ( а није - Петар је сјајан лик, пун ведрине и живота). marko_13 and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 ljudi, neka neko obrati paznju na njih. Cini mi se da su sve blizi kolektivnom samoubistvu. Ааахахахаххахахаха. Који фол! И ја сам осетио да тамо влада нека суицид хистерија ( -дечак са тужним окицама-Пеђолино) и тешка апатија (-сви остали). Нема живота, радости и креативности...једно мртвило од егзистенције. Као да је Бог тамо рекао "довиђења"... ( а није - Петар је сјајан лик, пун ведрине и живота). Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Počelo je opet napadi na veronauku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Изгледа да су овог злостављали вршњаци кад је био мали... Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Изгледа да су овог злостављали вршњаци кад је био мали... Pa izgleda. Svaki ateisti koji napravi nekakvu veću katastrofu da ne kažem sra*** na primer pokušaj ubistva ili slično setise Boga, to je dokaz da ateizam nije čvrst. Vidi se koliko je Peđa tužan i jadan sa ovim video klipovima na YouTubu koji su čist vandalizam. Njemu podršku daju Voja Antonić i Andrija Šrek što je očigledno i podržavaju ga. Njemu se vidi obrazovanje kad svakog koje monah zove svetovnim imenom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Pa izgleda. Svaki ateisti koji napravi nekakvu veću katastrofu da ne kažem sra*** na primer pokušaj ubistva ili slično setise Boga, to je dokaz da ateizam nije čvrst. Vidi se koliko je Peđa tužan i jadan sa ovim video klipovima na YouTubu koji su čist vandalizam. Njemu podršku daju Voja Antonić i Andrija Šrek što je očigledno i podržavaju ga. Njemu se vidi obrazovanje kad svakog koje monah zove svetovnim imenom. Ljudi, nije smešno više! Velja94, Juan Valdez and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karabanana Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Ovo stvarno nema smisla šta rade sve se može razumeti ali ovo ne. Ovo "nema mira kod onih koji nemaju mir s Bogom, koji je uslov za mir s drugima" što je patrijrh rekao potpuno je u pravu. To što neki misle kako su toliko pametni u stvari se sprdaju sa samim sobom. Zašto Ateisti Srbije nisu tužili našeg predsednika Tomu kada je rekao:Svaki čovek koji veruje u Boga je dobar čovek? Ateisti moraju da shvate ih je SPC nadjačala. Svakom veliko ateisti na kraju dođe iz odozdo kao nagore. Ova tužba je najobičnije dizanje prašine u javnosti, nadam se da će uz Božju pomoć svaki ateista postati verujući. Dokle više sa njihovim tužbama? Stalno traže dlaku u jajetu ali što je najbitnije država može da se zahvali Ateistima Srbije tako što će da dopune državnu kasu. Poznato je da P. S. kroji tužbe redovno a moguće je da je i ovu on sam smislio i samo promuvao. Ovim su sami sebi porazili i tako dokazali kako imaju komplekse i kako su ljubomorni na SPC. Večito kažu kako nam se nameće da verujemo u Boga gde je tu njihova logika? Čelnici Ateista Srbije hoće svima da nametnu ateizam i to sad nije nametanje ateizma nekome. Pa izgleda. Svaki ateisti koji napravi nekakvu veću katastrofu da ne kažem sra*** na primer pokušaj ubistva ili slično setise Boga, to je dokaz da ateizam nije čvrst. Vidi se koliko je Peđa tužan i jadan sa ovim video klipovima na YouTubu koji su čist vandalizam. Njemu podršku daju Voja Antonić i Andrija Šrek što je očigledno i podržavaju ga. Njemu se vidi obrazovanje kad svakog koje monah zove svetovnim imenom. Neko će izgleda da večera bananu. Zvali ste? ...e, dobar vam ovaj mali - ja evo umro od smeha ali ono "iz odozdo kao nagore" - e, izvin'te, ne pojmim - da prostiš! Velja94 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Zvali ste? ...e, dobar vam ovaj mali - ja evo umro od smeha ali ono "iz odozdo kao nagore" - e, izvin'te, ne pojmim - da prostiš! Тролује...а ми ето да видимо докле ће, да ли има меру...да не буде да смо га безвезе бановали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Изгледа да су овог злостављали вршњаци кад је био мали... Неке старије чике вероватније :Р Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Веља94 је банован на 15 дана Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Веља94 је банован на 15 дана xD A reci nam čiji je bio dupli, please! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 xD A reci nam čiji je bio dupli, please! Немам појма. То није мој ресор. Ја сам задужен да гоним тролове и спамере до судњег дана. Биљана and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Немам појма. То није мој ресор. Ја сам задужен да гоним тролове и спамере до судњег дана. Što je najjače, mislim da nije ni trolovao. Јанко and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Što je najjače, mislim da nije ni trolovao. Тога се и ја плашим... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука