Jump to content

Ateisti tuzili Patrijarha Irineja

Оцени ову тему

Препоручена порука

Туже патријарха што прича о хришћанству?!

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL fmqmtx 0110_hahaha

Јел ово стварно?

А где је слобода и слобода говора? Кад се толико хвале својом ,,логиком", зар не схватају колику слободу дају себи, а другима желе да ускрате.

Подели на овим сајтовима

Туже патријарха што прича о хришћанству?!

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL fmqmtx 0110_hahaha

Јел ово стварно?

А где је слобода и слобода говора? Кад се толико хвале својом ,,логиком", зар не схватају колику слободу дају себи, а другима желе да ускрате.

Не разумеш ти то, то је СЕКУЛАРИЗАМ и то не сме да се повреди.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Mene ovi mucenici iz AS sve vise odusevljavaju. aman ljudi, neka neko obrati paznju na njih. Cini mi se da su sve blizi kolektivnom samoubistvu. Mislim da bi tako dobili paznju za kojom zude.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Оволика фиксација брадатим старцима и овако ревносно праћење њиховог рада указује на нешто далеко дубље :) Стварно би ваљало питати професора Јеротића за шта је ово компензација :)

Ма , "испалио" их Деда Мраз кад су били мали, није им донео "Барбике", па сада имају фиксацију на брадате старце. .smesko.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Гости

хехехе изгледа да им се то име "Мирко" - Иринеј баш допада , кренули са бачким, сад са Патријахом и још им преостао аустралијски,

вероватно и аустралиски + Иринеј ће да им доџе на дневни ред :D

Подели на овим сајтовима

Dokle više sa njihovim tužbama?

Stalno traže dlaku u jajetu ali što je najbitnije država može da se zahvali Ateistima Srbije tako što će da dopune državnu kasu.

Poznato je da P. S. kroji tužbe redovno a moguće je da je i ovu on sam smislio i samo promuvao.

Ovim su sami sebi porazili i tako dokazali kako imaju komplekse i kako su ljubomorni na SPC.

Večito kažu kako nam se nameće da verujemo u Boga gde je tu njihova logika?

Čelnici Ateista Srbije hoće svima da nametnu ateizam i to sad nije nametanje ateizma nekome.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Dokone attention whores greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Mnogo su se uzdigli gordošću u visine umne, ali bez osnove i razumevanja kao bez gromobrana.A grom voli baš tu da udara.... i dešava se da neki osigurač pregori :)

Brate moj to ti je ono, vecina njih tamo je naucno obrazovanija od tebe i nacitanija i sad misli da ima neki intelektualni dominat na tobom i tebi slichnima. Ti iskreno nisi bas nacitan nesto nit potkovan ali si bolji lik od 80 % njih tamo. Svako ima svoje kvalitete, ali neki iz as misle da su njihovi kvaliteti superioroniji od ostalih.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Brate moj to ti je ono, vecina njih tamo je naucno obrazovanija od tebe i nacitanija i sad misli da ima neki intelektualni dominat na tobom i tebi slichnima. Ti iskreno nisi bas nacitan nesto nit potkovan ali si bolji lik od 80 % njih tamo. Svako ima svoje kvalitete, ali neki iz as misle da su njihovi kvaliteti superioroniji od ostalih.

Nauku poznajem dosta slabije od njih, ali svoju veru poznajem mnogo bolje.

Lepo je Solomon rekao " Jer gde je mnogo

mudrosti, mnogo je brige,

i ko umnožava znanje

umnožava muku. " Zato sam ti ja uvek cool. Hahahahahahahaha :D :D :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...