Иван ♪♫ Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Туже патријарха што прича о хришћанству?! LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL fmqmtx 0110_hahaha Јел ово стварно? А где је слобода и слобода говора? Кад се толико хвале својом ,,логиком", зар не схватају колику слободу дају себи, а другима желе да ускрате. Јадранка-Дервента, Фарисеј, Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Туже патријарха што прича о хришћанству?! LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL fmqmtx 0110_hahaha Јел ово стварно? А где је слобода и слобода говора? Кад се толико хвале својом ,,логиком", зар не схватају колику слободу дају себи, а другима желе да ускрате. Не разумеш ти то, то је СЕКУЛАРИЗАМ и то не сме да се повреди. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Ludilo ne poznaje granice. Boles' ne bira 'de udara. Фарисеј је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Mene ovi mucenici iz AS sve vise odusevljavaju. aman ljudi, neka neko obrati paznju na njih. Cini mi se da su sve blizi kolektivnom samoubistvu. Mislim da bi tako dobili paznju za kojom zude. Фарисеј, Јадранка-Дервента and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Оволика фиксација брадатим старцима и овако ревносно праћење њиховог рада указује на нешто далеко дубље Стварно би ваљало питати професора Јеротића за шта је ово компензација Ма , "испалио" их Деда Мраз кад су били мали, није им донео "Барбике", па сада имају фиксацију на брадате старце. .smesko. Александар Милојков, Биљана, Млађони and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Не разумеш ти то, то је СЕКУЛАРИЗАМ и то не сме да се повреди. јел' то по неком Секули :P Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 хехехе изгледа да им се то име "Мирко" - Иринеј баш допада , кренули са бачким, сад са Патријахом и још им преостао аустралијски, вероватно и аустралиски + Иринеј ће да им доџе на дневни ред Јадранка-Дервента, RYLAH, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Boles' ne bira 'de udara. Mnogo su se uzdigli gordošću u visine umne, ali bez osnove i razumevanja kao bez gromobrana.A grom voli baš tu da udara.... i dešava se da neki osigurač pregori http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Dokle više sa njihovim tužbama? Stalno traže dlaku u jajetu ali što je najbitnije država može da se zahvali Ateistima Srbije tako što će da dopune državnu kasu. Poznato je da P. S. kroji tužbe redovno a moguće je da je i ovu on sam smislio i samo promuvao. Ovim su sami sebi porazili i tako dokazali kako imaju komplekse i kako su ljubomorni na SPC. Večito kažu kako nam se nameće da verujemo u Boga gde je tu njihova logika? Čelnici Ateista Srbije hoće svima da nametnu ateizam i to sad nije nametanje ateizma nekome. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Да није Сићин дупли? Мени ово личи на његове форе Вози добро, стварно квалитетан рад Млађони, Juan Valdez, Velja94 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Dokone attention whores greengrin greengrin greengrin Mилена КШ, RYLAH, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Mnogo su se uzdigli gordošću u visine umne, ali bez osnove i razumevanja kao bez gromobrana.A grom voli baš tu da udara.... i dešava se da neki osigurač pregori Brate moj to ti je ono, vecina njih tamo je naucno obrazovanija od tebe i nacitanija i sad misli da ima neki intelektualni dominat na tobom i tebi slichnima. Ti iskreno nisi bas nacitan nesto nit potkovan ali si bolji lik od 80 % njih tamo. Svako ima svoje kvalitete, ali neki iz as misle da su njihovi kvaliteti superioroniji od ostalih. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Brate moj to ti je ono, vecina njih tamo je naucno obrazovanija od tebe i nacitanija i sad misli da ima neki intelektualni dominat na tobom i tebi slichnima. Ti iskreno nisi bas nacitan nesto nit potkovan ali si bolji lik od 80 % njih tamo. Svako ima svoje kvalitete, ali neki iz as misle da su njihovi kvaliteti superioroniji od ostalih. Nauku poznajem dosta slabije od njih, ali svoju veru poznajem mnogo bolje. Lepo je Solomon rekao " Jer gde je mnogo mudrosti, mnogo je brige, i ko umnožava znanje umnožava muku. " Zato sam ti ja uvek cool. Hahahahahahahaha :D Јадранка-Дервента, Velja94 and Млађони је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Lepo je Solomon rekao " Jer gde je mnogo mudrosti, mnogo je brige, i ko umnožava znanje umnožava muku. " Zato sam ti ja uvek cool. Hahahahahahahaha :D Velja94 likes this. Velja94, Juan Valdez, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Velja94 likes this. Bukvalista čovek tu ni smajlovi ne pomažu. Velja94 је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука