Juan Valdez Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 А шта ти значи ово "гушт"? Први пут чујем. Озбиљно не знаш? То ти је отприлике задовољство (душевно-духовно). Ваљда нешто слично босанком мераку. Александар Милојков, Драшко and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 А шта ти значи ово "гушт"? Први пут чујем. уживанција, мерак Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 А шта ти значи ово "гушт"? Први пут чујем. Merak. To dalmaticni najcesce tako kazu. Od njih sam cuo najvise. Александар Милојков and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 а коментар "за разлику од већине њих, ја сам своје петице зарадила учећи" ???? Никада православна молитва не значи искључивање човека и његовог труда. Правосвље је: и Бог и човек - Богочовек. Православац се помоли, па прионе учењу. Након учења, заблагодари. Почиње и завршава молитвом, све у животу. Између молитава налази се - човек и његов труд. Саша од Москве, sleki, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Озбиљно не знаш? То ти је отприлике задовољство (душевно-духовно). Ваљда нешто слично босанком мераку. Нисам знао. Ево, сад знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Гушт је да се прекрстиш кад сретнеш овог профу на улици. Crveni Baron, Јадранка-Дервента, pezza and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Нисам знао. Ево, сад знам. Мора да си Београђанин. :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Гушт је да се прекрстиш кад сретнеш овог профу на улици. Јес, па да ме тужи због злостављања на јавном месту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Мора да си Београђанин. :P Јесам. Али натурализовани. Рођен сам и детињство провео у равном Банату. Само...нисам Војвођанин, него Србин из Војводине. Мајка ми је из Мачве, потомак Брдара (ко је читао Хајдук Станка, то су били хајдучки јатаци, фамилије Брдар и Чоњага, од којих су данас Брдаревићи и Чоњагићи, љути Мачвани, а моја ујчевина Зато сам, ваљда, мало луд, ратоборан. Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragutin Mrnjavčević Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 on reče da je pravoslavac, što onda ne dođe na pravoslavan forum da tu pojasni o čemu se radi, nego potrčao kod ateista. kakva sekularnost, kakav ustav, i ostalo... briga njega za sve to... čovek je antiteista, pa ga iritira kad se neko prekrsti. vjerovatno je covjek mislio da ce naici na vece razumjevanje kod tzv ateista,nego na vjerskim forumima,gdje bi ga zatrpali hrpom citata,zakona,kanona osobe koje ih se ni same vjerovatno ne pridrzavaju....forumi su nam puni,crkve prazne, a vjerski zivot 0........a ako sam u pravu da bi vece razumjevanje nasao kod tzv ateista nego kod pravoslavaca,onda je to golema ironija bluelite Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 I šta je loše ako je faklutet svima otvoren? Ocene ti se (manje više ) ne poklanjaju, veća je opasnost da ti se ocene poklanjaju gde babo dobro uplati. Lep primer je Džordž Dabelju Buš. Ili ona Jajaga koja je postala doktorka na privatnom univerzitetu u Sarajevu, a mislim i Tači, lepo uplatili i sada su kao neki akademci.. Akakedemci najpre za tupave. Ipak, ali, postoji jedan evropski i internacionalni standard, i tu im se smeju na te njihove doktore i šta god imali. Да, као што на Харварду плате, па постану као неки академци... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 vjerovatno je covjek mislio da ce naici na vece razumjevanje kod tzv ateista,nego na vjerskim forumima,gdje bi ga zatrpali hrpom citata,zakona,kanona osobe koje ih se ni same vjerovatno ne pridrzavaju....forumi su nam puni,crkve prazne, a vjerski zivot 0........a ako sam u pravu da bi vece razumjevanje nasao kod tzv ateista nego kod pravoslavaca,onda je to golema ironija bluelite Разумевање? Узгред - добро нам дошао! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 E inače sam hteo to da pitam, a ova tema je idealna... što se ljudi krste kad vide crkvu, čuju zvona i slično? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 E inače sam hteo to da pitam, a ova tema je idealna... što se ljudi krste kad vide crkvu, čuju zvona i slično? +1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - -- - - - -- - - - - У односу на тему - апсолутна глупост да ми ико забрани да се прекрстим начасу. Мислим да је професор тотално безвезе поступио са обзиром да ученица ником није сметала њена је ствар да ли ће да се прекрсти или неће. Да је устала и почела да се дерња оче наш то би већ било ок... R.Žiskar and Boba је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Taman da pitam,ako Muslimanski ucenici treba da se pomole i traze od profesora da ih pusti sa casa na 5 min,jer to onda remecenje casa? Ја сам у одељењу имао девојку исламске вероисповести. Пуштана је за своје празнике исто као и православци. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука