Иван Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Иначе, имао сам и ја професорку историје која је идентично поступала као овај кад се неко прекрсти на часу. Али ОК, та је стара комуњара и ексцентрик (тешки националиста и тешка комуњара у исто време), па смо јој сви одбијали на то. Генерално није лоша жена, само је много чудна. Није могла да поднесе кад је Злоболеон пао, па нас је стално чачкала око тога. А да ствар буде још гора, баш у време њеног часа био неки митинг тадашњег ДОС-а, долазило његово величанство. И ми побегнемо с њеног часа, никад нам није опростила. Не толико што смо побегли, него што смо побегли на митинг. А краљ нас је тада поздравио достојно: ”Зивела Чачачни и вас Вела Илич!” А једна друга профанка биологије, тешки атеиста, хтела да тужи Владимира Димитријевића кад је довео Мирољуба Петровића да држи предавање (ту до душе, независно од њених мотива, није да није било разлога). офф: Прва је Ћоса, друга је Брана? Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 офф: Прва је Ћоса, друга је Брана? Прву си погодио, а другу омашио. Друга је Зденка, Брана је ”верник”. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 И треба да се упрпа, жестоко да се упрпа, да напуни гаће, срам га било. Groba mi Marksova, njega treba na Goli Otok! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Ето, полако суманути антитеизам седа на своје место. Ништа што је тако сумануто не може а да не измакне контроли, као и Стојадиновићеве гротеске и сав тај милитантни антитеизам уопште. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Groba mi Marksova, njega treba na Goli Otok! Не, већ на један квалитетан семинар о људским правима. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Прву си погодио, а другу омашио. Друга је Зденка, Брана је ”верник”. greengrin А, да, Брана пева у хору и не воли Кока Колу Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Чачани, не спамујте тему! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Да, ако спустиш ролетне неће те више бомбардовати "секуларношћу" већ ће ти рећи да си глуп јер верујеш у "имагинарно биће". Како год окренеш, друг Маркс те гледа! Nece nego ce da idu na konfiskaciju hramova i manastira posto oni mogu da se iskoriste na pametniji nacin. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Зато каже деда да треба приватизовати образовање. У приватним школама овакви људи не би имали шта да траже. Boba and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Зато каже деда да треба приватизовати образовање. У приватним школама овакви људи не би имали шта да траже. Да знаш, брате. И да се онда носе и они и њихове "државне институције" у којима се мора "поштовати принцип секуларности". Boba and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Не, већ на један квалитетан семинар о људским правима. Vjeruj mi lakše bi podnio Goli Otok, od seminara ! Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Морам признати да би уживао да их гледам како се тресу пред ђацима да некога не увреде, све испоштују, а преко тога их још и нешто науче - јер тата плаћа. Ух, само кад би то доживео... Као што сви ми нормални људи морамо да поштујемо људе са којима радимо. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Privatno obrazovanje nije autonomno obrazovanje i ne odgovara evropskom duhu. Тако је! Европском духу су далеко ближи ови левичари квазисекуларисти. Александрида, Александар Милојков and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Vjeruj mi lakše bi podnio Goli Otok, od seminara ! Да знаш да си у праву! Gandalf Sivi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Јесте мало офтопик, али не могу да се суздржим да не одговорим овом Драгом. Да су приватне школе стране европском духу је глупост. Оне су постојале још у античкој Грчкој. Шта више, јако је интересантно да су све школе у Спарти биле државне, док су скоро све школе у Атини биле приватне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука