Јаков. Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Puno sam primetio pijetizma i strahopoštovanja prema popovima od strane vernih pravoslavaca. Po meni ovakvo ophođenje kada je van Liturgije i službi, na štetu je kako vernih tako i popova. Šta je za vas pop (jerej, pastir, prezviter, sveštenik...)? Da li je pop čovek ili je možda nebesko biće? Da li je pop bilo čim bliži Bogu od nekog drugog hrišćanina? Da li je pop neko prema kome treba osećati strahopoštovanje? Da li je pop više i od oca i od majke? Da li je pop vaše utočište? Ako ste na samo jedno od ovih pitanja odgovorili sa DA, ispovedite se popu. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Новембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2018 Чунга Лунга, ines and Јелена М. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јун 13, 2019 Пријави Подели Написано Јун 13, 2019 Da li je pop bilo čim bliži Bogu od nekog drugog hrišćanina? ово за гуру покрете. ја немам одговор за ово питање Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јун 13, 2019 Пријави Подели Написано Јун 13, 2019 Po meni, biti svestenik je najteze, ali mozda i najlepse 'zanimanje' na svetu i osecam respect prema svestenicima, nije to lako biti, imam par svestenika prijatelja (manje ili vise) i znam koliko je tesko i kolika vera i napor treba da se bude svestenik, .... mislim, ne ono kao neko prosto 'zanimanje' , nego da svestenik bude u tome i brine za crkvu i ljude. Чунга Лунга, Aleksandra_A, Жика and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јун 13, 2019 Пријави Подели Написано Јун 13, 2019 @Bokisd ви сте веома позитивна особа, слушам у овом коментару човекољубије, а не познајемо се уопште, нити нешто беседимо дигод а ни кадгод хвала Aleksandra_A and Јелена М. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јун 13, 2019 Пријави Подели Написано Јун 13, 2019 Ne znam sta da kazem, hvala Biljo.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јун 13, 2019 Пријави Подели Написано Јун 13, 2019 1 hour ago, Биљана, два рече Da li je pop bilo čim bliži Bogu od nekog drugog hrišćanina? ово за гуру покрете. ја немам одговор за ово питање И мене мучи питање данима... Некад ме и расплаче. Нема везе, морамо бити храбри у животу, зар не? Скоро ми је помогао јако један статус сестре @Лапис ЛазулиЛазули : Најбоље ћемо себи помоћи гледајући своја посла... Па ко преживи ... Битно је да волимо, а волимо наравно Bokisd, Чунга Лунга, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јун 13, 2019 Пријави Подели Написано Јун 13, 2019 Блажени чисти срцем, јер ће Бога видјети. Моја кћер каже да понекад заборавим колико волим свитања. Преспавам. испадне да сам цео дан преспавала. Оно кад је сунце па фоткам, а не ухватим жељени кадар него сенку своју. Занимљиве теме на форуму. Свашта нешто како су моји ученици некад говорили. Сад та фраза није више у моди. Волим да размишљам, али не умем једносмерно. Такав је человјек. Milica Bajic and Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јун 13, 2019 Пријави Подели Написано Јун 13, 2019 Свештеници којима сам бескрајно захвална, уз које сам провела читав свој живот, који су учинили да не сумњам него да ВЕРУЈЕМ! Отац Милан, мој прадеда: Биљана, два, Bokisd, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јун 13, 2019 Пријави Подели Написано Јун 13, 2019 Мој деда Павле (лево): Биљана, два, Чунга Лунга, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јун 13, 2019 Пријави Подели Написано Јун 13, 2019 Мој духовни отац, Прота Миле: Bokisd, Milica Bajic and Биљана, два је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јун 13, 2019 Пријави Подели Написано Јун 13, 2019 Отац Стеван, мој духовник: Milica Bajic, Биљана, два and Bokisd је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јун 14, 2019 Пријави Подели Написано Јун 14, 2019 @Јелена М. благодарим Немају сви такав исечак из албума.треба се сетити свих који из неког разлога немају духовног оца, На то сам мислила у својим постовима на овој теми. И ја сам међу њима. Волим свитања. Због : Уставши од сна, падамо пред Тобом, благи Bokisd, Јелена М. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука