Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 11. 5. 2014. at 11:41, Ayla Oglova рече

Različiti smo i dobro da je tako. U svemu možeš naći pouku, pa i u onome što ti se ne sviđa.

Ponekad se jednostavno začudim. Pitam se kakvi su razlozi koji tjeraju ljude na neke postupke, komentare...onda shvatim koliko su tužni i kako sam tanka sa potrebom da shvatim i osjetim. Znači do mene je.

Srela sam i ovdje drage ljude, mudre, posebne...sa namjerom ili bez nje, dali su mi smjernice, otvorili neka vrata koja sam dugo izbjegavala. Hvala na tome.

Da ne dužim, dobro je...a može i bolje :)

Наравно да је добро . Замисли да се се сви слажемо и да имамо иста гледишта , један напише нешто , да се наређају много постова где форумаши само пишу о томе да се слажу са тим постом . То би у најмању руку било јако досадно.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...
  • Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Да мало поразговарамо на ову тему. Имате ли коју примедбу на нечије понашање? Без устручавања!

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

On 23. 7. 2015. at 12:03, Иван Ивковић рече

Да мало поразговарамо на ову тему. Имате ли коју примедбу на нечије понашање? Без устручавања!

Možda sam ja malo preterao. Zaneo sam se otvaranjem tema koje verovatno štete raputaciji ovog foruma jer su neozbiljne. Evo prestaću, obećavam.

Подели на овим сајтовима

On 23. 7. 2015. at 12:23, Бранислав Јесић рече

Možda sam ja malo preterao. Zaneo sam se otvaranjem tema koje verovatno štete raputaciji ovog foruma jer su neozbiljne. Evo prestaću, obećavam.

Добре су ти теме Браниславе, ниси претерао.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

On 23. 7. 2015. at 12:03, Иван Ивковић рече

Ivane,zar to nije ociglegno.To vreda nas QI.Da li imamo primedbu,ne nemamo,kakav je to nacin da cinkarimo i osudjujemo,umesto da prastamo i da pustamo da nas gaze.Ja sam tolerantna osoba,meni covek moze da se obraca kako god zeli,ja nemam problem sa tim.Imam razumevanja za sve.Cutanje je znak odobravanja,ali i ogledalo u kome se jasno vidi ko je ko.U civilizovanom svetu postoji nesto sto se zove kultura,a ona nije selektivno usmerena.Ovaj forum je mesto gde svi imaju pravo da govore,i pravoslavci i jeretici,postoji mnogo tema na kojima nema ni reci o veri,tako da one ne spadaju u domen tematike koja je osnovna,na samom dnu stoji da niko ne snosi odgovornost za nasa misljenja do nas samih,zasto su onda neki clanovi izopsteni ako nisu bili nepristojni.Samo zato sto mogu drugacije da misle ?Zao mi je sto ovo moram da vam kazem,ali treba da vas bude malo i sramota jer kaznjavate bez krivice,a to je cini mi se poznato od nekud.Meni nilje cilj da nekoga ponizim,uvredim ili kaznim svojim ogorcenim komentarima.Neki ljudi su imali najbolju nameru,pa su proterani.To ne sme da se zaboravi,nije hriscanski.Drugih primedbi nemam,stvari su se izmakle kontroli,ne postoji zakon,postoje samo kazne i anarhija.Ko ce to da shvati.Znate,Ivane,Vama se obracam,kao covek niste sebi smeli da dozvolite da budete tako neprofesionalni u najmanju ruku...Ne znam koliko dobro poznajete ustav i osnovna ljudska prava...neke stvari koje su se desile ne da krse neke imaginarne zakone,vec su za Vas kao vernika nedopustive.Toliko,objavite ovaj post...koliko god tesko bilo da stisnete 1 dugme.

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 24. 7. 2015. at 8:10, Arsenija рече
Ivane,zar to nije ociglegno.

Мени није много тога очигледно, зато и питам. Чак и у оно што сматрам очигледним немам много поверења па волим да проверим и усагласим се са мишљењима осталих у најпозитивнијем могућем смислу. Хоћеш да кажеш да си неправедно стављена под надзор?

(И без персирања, молићу... 8086.gif)

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Извини Арсенија али , цинкарење је када неког оптужујеш а да он за то не зна и нема прилику на то да одговори , не даје му се шанса за то  .Када се нешто јавно изнесе , то има своју тежину и иза те критике треба да стоји тај што критикује , то није цинкарење већ отворено негодовање на неке ствари.Сасвим је једно када човеку причаш иза леђа и причаш све и свашта , а да тај човек не зна ништа о томе и нема начина да одговори , то није хришћански . Када му јавно кажеш , да сви чују и даш му могућност да објасни због чега то ради , то је далеко више хришћански , него да причаш нешто иза леђа.

Ја се извињавам што сам се умешао у разговор , али сам имао потребу да ово кажем.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 25. 7. 2015. at 9:24, Иван Ивковић рече
Мени није много тога очигледно, зато и питам. Чак и у оно што сматрам очигледним немам много поверења па волим да проверим и усагласим се са мишљењима осталих у најпозитивнијем могућем смислу. Хоћеш да кажеш да си неправедно стављена под надзор? (И без персирања, молићу... 8086.gif)

Neka drugi sude,ja necu sebi vise nikad da dozvolim takav vid komunikacije sa bilo kim.Mozda zvuci arogantno,ali ja ovde zaista ne pripadam.Niti zelim da zbog vas biram fine reci .Ne.

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 25. 7. 2015. at 19:03, Svetlana Pecin-Saraguda рече

Неки модератор меша поруке и теме као да се игра. 0703_read

Ништа злонамерно. Сродне теме спајамо, неке поновљене бришемо.

Једноставно поспремамо кућу. :D

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Све је то лепо, али виртуелно дружење нема у суштини никакве везе са живим контактом и  заједницом у реалном свету и ствара једну погрешну слику...

Кладим се да пола вас овде на форуму никад у животу неће имати више  пријатеља,бити саслушан ,моћи рећи шта хоће,а да му очи никад нећемо видети...

Поред свега тога ,многи се фолирају,патетишу и слично,не би ли оставили некакав утисак,а то све због горе наведених разлога...

И врхунац свега је константно отварања тема,питајте мене, кога волите,ко је најбољи , и сличне ствари, а све у корист задовољења сујете...

А све то траје релативно кратко,пар година форумског пржења  и онда нестану,ко да нису ни постојали...

Дакле,мој савет,немојте много да се ложите ,него после литургије останите са људима,а не да трчите брже боље кући и палите комп,да видите ко вас лајковао...

.

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2015. at 10:35, Зосима рече

Све је то лепо, али виртуелно дружење нема у суштини никакве везе са живим контактом и  заједницом у реалном свету и ствара једну погрешну слику...

Кладим се да пола вас овде на форуму никад у животу неће имати више  пријатеља,бити саслушан ,моћи рећи шта хоће,а да му очи никад нећемо видети...

Поред свега тога ,многи се фолирају,патетишу и слично,не би ли оставили некакав утисак,а то све због горе наведених разлога...

И врхунац свега је константно отварања тема,питајте мене, кога волите,ко је најбољи , и сличне ствари, а све у корист задовољења сујете...

А све то траје релативно кратко,пар година форумског пржења  и онда нестану,ко да нису ни постојали...

Дакле,мој савет,немојте много да се ложите ,него после литургије останите са људима,а не да трчите брже боље кући и палите комп,да видите ко вас лајковао...

.

Добро!

Лепо је што си изложио свој став!

Ипак, апелујем-дозволи другима, који "не патетишу", "не остављају утиске", не "отварају теме-"ко ме воли, ко је најбољи"... Дакле, докле год постоји могућност да макар и један члан Форума заиста треба Живу Реч Утехе, ако ли ниси спреман да јој/ју "изађеш" у сусрет-остави то људима школованим за то!

Можда неки "не остају после литургије", зато што имају неки проблем!? Ајмо сви заједно да решимо тај проблем!

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2015. at 10:35, Зосима рече

.

Има истине у овоме што кажеш, али наравно није тако у свих 100% случајева.

А што се тиче остајања после литургије са људима, ни то није увек лако, нису сви баш тако жељни упознавања. Често праве људе упознамо ван парохије, блока, "паркића", одељења....

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...