andrej Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Цитат Ljudi, jedan clan ovog foruma mi je nerodjeno dete nazvao cadjavim I NIJE SANKCIONISAN nakon sto sam uredno prijavio Aleksandru. Aleksandar je sankcionisao Ivicu jer je tog istog nazvao ''Nacistickim smradom''. Je l' sam ja lud ili je Aleksandar branio Nacizam na forumu? Molim Vas da mi neko objasni o cemu se radi ovde? Uvreda je stajala 2 sata na forumu sve dok nije Mozza dosao i ocistio odvratnu temu. Aleksandar mi je rekao sledece: ''Nisam ja jedini admin na forumu'' (u to vreme je bio jedini), da bi nakon moje prijave IVICU OPOMENUO na istoj temi, a uvredu meni upucenu ostavio netaknutu. Clan koji me je uvredio nije opomenut! p.s. Isti taj NACISTICKI SMRAD (ocekujem ban) mi je poslao privatnu poruku gde mi je i zenu nazvao ''cadjavom''... Koliko sada vidim, taj isti i dalje piskara po forumu! Ocekujem da mi neko obajsni o cemu se ovde radi? Двојица су банована, двојица упозорена и добила по једну опомену (у складу са правилима форума о забрани вређања). Кратка верзија је, између осталог, и овде: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,20.msg400112.html#msg400112 а дужа на тим темама које су сада пречишћене и закључане, али могу да се читају. Пошто се атмосфера ипак делимично смирила, нема потребе да је подгревамо (надам се). :229229229: Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 .. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Geheiligt Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Коме је упућено ово "нацистички смрад"? И хоће ли дотични члан покајник добити опомену због вређања? :229229229: VIRTUS, NON COPIA VINCIT. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Цитат Коме је упућено ово "нацистички смрад"? И хоће ли дотични члан покајник добити опомену због вређања? upućeno je tebi-ako si mu slao privatnu poruku i vredjao ženu- i naravno da će biti opomenut... pokajnik83 1. opomena zbog vredjanja Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Цитат Коме је упућено ово "нацистички смрад"? И хоће ли дотични члан покајник добити опомену због вређања? Ти толико провоцираш, стално, малициозно ( уз подршку твог црног друга) да бих ти ја дала трајни бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Geheiligt Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Погледај моју прву поруку, мислим да уопште није провокативна, а малициозан нисам, али ко мени верује на реч, јел? Но, немам потребу да се правдам, чисто спортски ово рекох Нисам нигде хтео никога да увредим, што се могло видети из мог писања, ко је хтео објективно да сагледа ствари. Углавном сам ја прозиван, вређан, називан разним именима... Али, нека. Само кажем VIRTUS, NON COPIA VINCIT. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Цитат Ти толико провоцираш, стално, малициозно ( уз подршку твог црног друга) да бих ти ја дала трајни бан biće i toga ako ispolje napredak u tome... najlakše je banovati... što reče šindler I'm not saying we'll regret it, but we might. You should be aware of that. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Цитат Погледај моју прву поруку, мислим да уопште није провокативна, а малициозан нисам, али ко мени верује на реч, јел? Но, немам потребу да се правдам, чисто спортски ово рекох Нисам нигде хтео никога да увредим, што се могло видети из мог писања, ко је хтео објективно да сагледа ствари. Углавном сам ја прозиван, вређан, називан разним именима... Али, нека. Само кажем ej , ne pravi se više kao neko nevinašce , svi su tebi krivi a ti nisi nikome , kako si odjednom postao to toliko zaboravan a znaš i sam šta si noćas pisao i sad svi krivi , svi te napali itd., okani se više ovog belaja i da ti kažem - super si prošao kako je već noglo da bude , da nisam ovakav kakav jesam - imao bi nekoliko opmena (samo za sinoć jer sam te sve vreme pratio) i za čas bi imao ban , ne samo ti već i ostali. Gotovo više sa tom pričom! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Тако је, Марти Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 1, 2011 pa bre koliko to zatezanje - izvinite na ovu reč ali zaista ste postali dosadni , zar ne umete da pišete i da pričate kao normalni ljudi , ja vas zaista ne razumem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Цитат Цитат Погледај моју прву поруку, мислим да уопште није провокативна, а малициозан нисам, али ко мени верује на реч, јел? Но, немам потребу да се правдам, чисто спортски ово рекох Нисам нигде хтео никога да увредим, што се могло видети из мог писања, ко је хтео објективно да сагледа ствари. prstgore Углавном сам ја прозиван, вређан, називан разним именима... Али, нека. Само кажем ej , ne pravi se više kao neko nevinašce , svi su tebi krivi a ti nisi nikome , kako si odjednom postao to toliko zaboravan a znaš i sam šta si noćas pisao i sad svi krivi , svi te napali itd., okani se više ovog belaja i da ti kažem - super si prošao kako je već noglo da bude , da nisam ovakav kakav jesam - imao bi nekoliko opmena (samo za sinoć jer sam te sve vreme pratio) i za čas bi imao ban , ne samo ti već i ostali. Gotovo više sa tom pričom! ZNACI GLEDAO SI CEO ONAJ CIRKUS JUCE I NISTA NISI PREDUZEO?????????? 0512_music 4chsmu1 :229229229: :229229229: :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 1, 2011 aquilio pogotovo sam sve pratio od trenutka Ivičine opomene i sa vama sam malo pisao - možda se ne sećate i opominjao sam , sve sam uredno u ADMIN obaveštavao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Цитат aquilio pogotovo sam sve pratio od trenutka Ivičine opomene i sa vama sam malo pisao - možda se ne sećate i opominjao sam , sve sam uredno u ADMIN obaveštavao U ADMIN si obaveštavao , a gde to piše ? - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Цитат Цитат aquilio pogotovo sam sve pratio od trenutka Ivičine opomene i sa vama sam malo pisao - možda se ne sećate i opominjao sam , sve sam uredno u ADMIN obaveštavao U ADMIN si obaveštavao , a gde to piše ? tamo gde mi možemo samo da vidimo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Da vam kažem jednu stvar, Praštajte jedan drugome , molite se Bogu , budite ljudi..., i sve ovo nije ništa teško da se ostvari . Post je , priblišava se najradosniji Praznik i nije u redu da ste u zavađi , nema lepšeg kada jedan drugome sve oprostite -Praštajte! Hvala Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука