konstantin Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Seal=seljacina koja ima bogatsvo i slavu, a pleme , rodjaci, roditelji gladuju po africi, jel to on bese??? ??? ???? ????? ???????????, ???? ?? ???. ??? ?? ??? ???? ??? ??????????? ???? ? ??????? ??????. ??? ???? ????? ??? ?? ??? ????????? ? ?????? ??? ?? ???????... ??????? ??? ???????? ?? ?? ????. ???????? ????? ??? ?? ?? ?? ?????... Volim devojke koje imaju agresivnije izlive emocija 0110_hahaha 0202_238sve je to pocetak ljubavi 0202_238 mozda nije on, al ja mislim da jeste.Njegovo bogatsvo me ne zanima, vec sam hteo da konstatujem da nikad ne bih mogao slusati coveka koji se stidi svoga porekla, i koji bi se odrekao svoje krvi radi slave i casti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Seal=seljacina koja ima bogatsvo i slavu, a pleme , rodjaci, roditelji gladuju po africi, jel to on bese??? ??? ???? ????? ???????????, ???? ?? ???. ??? ?? ??? ???? ??? ??????????? ???? ? ??????? ??????. ??? ???? ????? ??? ?? ??? ????????? ? ?????? ??? ?? ???????... ??????? ??? ???????? ?? ?? ????. ???????? ????? ??? ?? ?? ?? ?????... Volim devojke koje imaju agresivnije izlive emocija 0110_hahaha 0202_238sve je to pocetak ljubavi 0202_238 mozda nije on, al ja mislim da jeste.Njegovo bogatsvo me ne zanima, vec sam hteo da konstatujem da nikad ne bih mogao slusati coveka koji se stidi svoga porekla, i koji bi se odrekao svoje krvi radi slave i casti. ? ?? ?? ???? ??? ???? ??????? ?? ?? ??????? ????? ????... ???? ?? ?? ???? ????? ? ???? ??? ?? ????? ?????? ? ??? ?? ???? ?????? ??????. ?? ??? ??? ???????? ????????? ????? ???????????? ? ??????? ??????, ?? ??? ?? ???? ?? ????????? ??? ??. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 citalo se nekad Rock express , fanzini kao i druge muzicki magazini kao sto se pratila zbivaja na svetskoj pozornici .Negde je to bilo napisano ili je netko to tvrdio, sad ne znam tacno.Uglavnom, ti si tu da me ispravis ako gresim.Eto ukratko nam prepricaj taj dokumentarac da ubuduce ne blatim neduznog coveka 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Углавном је човјек усвојен, родитељи су му живјели у великој бједи па је одгајан по разним породицама у Енглеско, већим дјелом се не сјећа свог дјетињства и тако... Но наставимо ми овдје са добром музиком. Ево једна ко за тебе, брате Константине, и то анплагд! 0202_238 Seal - Crazy [MTV Unplugged] - My favorite Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Bijelo Dugme-Ima Neka Tajna Veza Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Одлична далматинска клапа, пева Gibonnijevu песму "Липа моја". Феноменално. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 ???????? ?? ?????? ???????, ???????? ?? ?? ??????? ? ??????? ????? ?? ?? ??????? ?? ?????? ?????????? ? ????????, ????? ?????? ?? ?? ????? ???? ?????????? ? ????... ?? ????????? ?? ????? ?? ?????? ???????. ??? ????? ?? ?? ????, ????? ???????????, ? ?? ???????! Seal - Crazy [MTV Unplugged] - My favorite ????? ???? ???? ?? ????? ?????? ???????! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' /> "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Кад смо већ код Giboonnia, ово је, за мене његова најбоља песма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Ajmo malo rode i za zenski svijet http://www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 То брате Константине :cheesy2:, ипаде и од тебе чоек! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif klapklap А ова ми се јаааааааааааааако свиђа! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Ma ja sam ustvari dobra dusa Biljo , samo me treba upoznati :cheesy2: i dalje prasimo u laganom ritmu... I ko sad da kaze da nisam romantik http://www.youtube.com/watch?v=zV-V8KMNY9c Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Ево мало веселија од мене за упознавање! :cheesy2: Forever Man - Eric Clapton Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Klepta je ok, mada ga nesto preterano nisam ni slusao,osim layle i cocaina.sad se prebacivam na malo brze stvari :cheesy2:Evo za Biljicu :cheesy2: http://www.youtube.com/watch?v=th1kQER770M Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Да ли је ово онај Боно Вокс што не воли нешто претјерано Србе? :cheesy2: Поново ћу мало успорити. Дозвољаваш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука