sekastarča Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 :nene: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Свети Амвросије Медиолански био је епископ Милански у 4. веку и ментор блаженог Аврелија Августина. Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mala Milica Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 ko je nije poslusao,ne smije je zaobici ..........drzacu koplje i cuvati vas iza sebe, sibati po neprijatelju zelezom i ognjem... da li si spreman ratnice... mirni covece... oce...!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 3, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5olxr2p-vWo&feature=related “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
фелицита Написано Јануар 3, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2011 darkwood dub - moa Moja, moja, moja Stara garderoba puno tajnih džepova tamo stvarno cuvam svašta Moja, moja, moja radosna tišina uvek prisutna i vešto skrivena od radoznalih pogleda Moja, moja, moja Prosečna glavobolja pokrivena kapom od suvog lišća često prija, često ništa Moja, moja, moja radosna tišina uvek prisutna i vešto skrivena od radoznalih pogleda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Forever Young - Gregorian Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Djordje Balasevic - Pa Dobro Gde Si Ti with lyric by Nino ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука