konstantin Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Madonna - Papa Don't Preach [Official Video] У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 како је ово добра песма! Наш ипођакон Дима ме подсети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Στων αγγέλων τα μπουζούκια Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Στων αγγέλων τα μπουζούκια 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9f7LwuVF8Oo "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 нећемо ширити нетрпељивост према полицији, Меда. ОК... Нећемо.... Само немој по глави друже Админ! 0442_feel :bla: :bla: . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 The Herbaliser - confused your hands - Live at Exit Festival 2009 (HQ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=9Yir6sIXUpE nista se ne dogadja kad si dolje i kad si sami kad noci vuku u podsvjest sve do sjecanjalavina kotrljajucih tegova na nogama pritiskai znoj tek kasnije pocinje da smetatek kasnije budi se gradneke poderane ulicebljesak morkih tracnicaprvi tramvaj preko tresnjevkeraste u mojim ocimajutro obilazi scenu rutinskis duznim postovanjemja se uklanjam s putadvostruka krinka na njegovom licucini suvisnom svaku providnostkako da se kontroliram kad me ubijaosjecaj tako drugaciji od svega sto razumijemod svega sto zelim da vidimnesto kao flashgledao sam opet film o beznadjuili je to mozda bila kronika nepoznatogjer tako se zvao covjek ni ziv ni mrtav ni pomoracako ikad ispunim zeljui ti mi das za pravo mislecito je jedini nacin da ga zadrzimako ikad dospijem tamo gdje prestaje strahbit cu spreman da zaboravimneke poderane ulicebljesak mokrih tracnicaprvi tramvaj preko tresnjevkesjaj u tvojim ocima "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука