ribar Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 Galija - Pravoslavlje Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 ciglja u zidu paranoid black sabath i pink floyd na harmonici.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 Black Sabbath- Paranoid black sabath u originalu sa ozijem ozbornom kao pevačem Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=rgXFA_y Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=rgXFA_y Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 Cheyenne - Once upon a time in the west Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 The Ecstasy of Gold Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 Ennio Morricone- Il grande silenzio Јел знаш ову Волфганге Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 ovu nisam čuo..bar početak od 2 min....morikone je lik....meni je to klasika...skoro Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 Ленгенда. Иначе сам био зимус на церту случајно сам добио карту. Ево још једне успаванке па оде ја на спавање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 pozzzz i od mene odoh da 1502_baby zbogom!!! Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=2EHWujXubNM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 osmeh1.gif' class='bbc_emoticon' alt='1502_baby' /> Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 TONEMO - EKATARINA VELIKA . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука