Jump to content

Песма дана

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

http://www.youtube.com/watch?v=KKUnch_WEec&feature=related

U Mnie wszystko jak dawniej....tylko życie pędzi coraz prędzej...Kiedy patrzę na to tak jak dziś to smutno mi, że akurat tak się jakoś złożyło ,że nie miałam okazji podziekować Ci za to ,miałam wiele pracy ,wiele przemyśleń......lecz to nie prawda,że dopiero teraz widzę czym jest życie i prawdziwa miłość....Brakuje mi właśnie TEGO...bardzo....U mnie wszystko jak dawniej ....gdzieś obok stało się nieszczęście ...dziękuję ,że Mnie ominęło....Bo kocham życie.....

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Огло, никад ово нисам чула, морам признати да је симпатична песмица  facenew22222222 , а ти ВСИ мораш увек да поквариш кад је најлепше  algabacaju . Е, што би рекли, ђе ме нађе  facenew22222222 .  

Подели на овим сајтовима

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Огло, никад ово нисам чула, морам признати да је симпатична песмица  facenew22222222 , а ти ВСИ мораш увек да поквариш кад је најлепше  facenew22222222 . Е, што би рекли, ђе ме нађе  :drugarstvo:

ma šta ti je,vidiš sad na koga je mislio  :229229229:

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...