Jump to content

Песма дана

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

сигуран сам да у твом срцу ова песма налази неку лепу конотацију, и не бих да будем онај који ће ти разбити илузију, али аутор и није имао ништа лепо до сад да каже на организовану религију, поготово са лутеранским васпитањем, иако верује у Бога.

There are just some things that don't seem very fair in the world, like the hypocrisy of organized religion. I just don't understand how people can blindly believe a bunch of the lies they're fed, to believe it so that they don't think too hard about other issues. 'Be a good boy and you'll go to 4chsmu1.' If it works for you, fine, but it doesn't work for me.

фотка је са концерта у сакраменту (на енглеском сакрамент значи света тајна), а цео албум је посвећен анти-буш пропаганди ратовања по свету са ''хришћанским'' лицемерјем ратовања са муслиманима око ресурса.

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

сигуран сам да у твом срцу ова песма налази неку лепу конотацију, и не бих да будем онај који ће ти разбити илузију, али аутор и није имао ништа лепо до сад да каже на организовану религију, поготово са лутеранским васпитањем, иако верује у Бога.

There are just some things that don't seem very fair in the world, like the hypocrisy of organized religion. I just don't understand how people can blindly believe a bunch of the lies they're fed, to believe it so that they don't think too hard about other issues. 'Be a good boy and you'll go to confused.' If it works for you, fine, but it doesn't work for me.

фотка је са концерта у сакраменту (на енглеском сакрамент значи света тајна), а цео албум је посвећен анти-буш пропаганди ратовања по свету са ''хришћанским'' лицемерјем ратовања са муслиманима око ресурса.

Постављена слика

1000000001010

apel.png

Подели на овим сајтовима

лено, јел ова девојка пева само на тјубу, или може и негде уживо да се чује?

Можда негде по Берлину колико сам успела да скапирам писања по ФБу. Мада, делује ми да више наступа као ДЈ. Али мени се невероватно свиђа њена боја гласа

У суштини, могу да се распитам, па да ти дојавим. А можеш и сам да питаш на страници

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Maloya-Maloti/152303648130014

:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...