Анастасија Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9pIqjCqTKOM&feature=related “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 и тако се смувах једног врућег августа са 18 годиница са једном прелепом девојком док је ово певало.пази кад ми се толико урезао пољубац да могу скоро да осетим њене усне на својим, а први пут сам и волео да дишем као једно са другом 0442_feel остало ми као репер за свагда, после тога сам само још са две девојке тако дисао ... неко време. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 [/url]Bajaga & Instruktori-Samo nam je ljubav potrebna ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 HURTS - Better Than Love Every second is a lifetime And every minute more brings you closer to God And you see nothing but the red lights You let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love. Turn away, turn away, close your eyes you can runaway. It’s not enough. Another second in the sunshine, A decade in the dark taking part in a dream. Have you forgotten what she looks like? Or do you only see what you want to believe? Does it feel better than love? Does it feel better than love? Turn away, turn away, close your eyes you can runaway. It’s not enough. I see the lights through the rain, oh tonight but they never change. So what is love? Does it feel better than love? Does it feel better than love? Turn away, turn away, close your eyes you can runaway. It’s not enough. I see the lights through the rain, oh tonight but they never change. So what is love HURTS - Better Than Love (Official Video) клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 А од 2:30 крећу са певањем песме Легенди "А сада знам"... facenew22222222 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 bendoff confused whackado Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 хахах добра :cheesy: Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 сигуран сам да у твом срцу ова песма налази неку лепу конотацију, и не бих да будем онај који ће ти разбити илузију, али аутор и није имао ништа лепо до сад да каже на организовану религију, поготово са лутеранским васпитањем, иако верује у Бога.There are just some things that don't seem very fair in the world, like the hypocrisy of organized religion. I just don't understand how people can blindly believe a bunch of the lies they're fed, to believe it so that they don't think too hard about other issues. 'Be a good boy and you'll go to 4chsmu1.' If it works for you, fine, but it doesn't work for me. фотка је са концерта у сакраменту (на енглеском сакрамент значи света тајна), а цео албум је посвећен анти-буш пропаганди ратовања по свету са ''хришћанским'' лицемерјем ратовања са муслиманима око ресурса. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука