Marta Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 DIMOTIKA - NA S' AGAPO INTA THELA Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 agele mou Светлана само хвали твој превод надам се да ћеш га поставиш :smiley:. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 MERI CETINIĆ - MISLIM NA TEBE Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Септембар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 agele mou ???????? ???? ????? ???? ?????? ????? ?? ?? ??? ?? ???????? :smiley:. Panajotis Psaltis: ANDJELE MOJ Andjele moj, ako se spustis ka zemlji zelim da dodjes da se izrazgovaramo cekam da mi das savet kako da iscelim jedno srce koje krvari. Andjele moj, ima neisceljenu ranu, cudom je jos uvek zivo ima ranu duboku i na ostrici noza bio je otrov i puno ljubavi. Andjele moj, jednu uslugu ti trazim u mom snu, da nadjem resenje za zagonetku moje srce isceli ako mozes, jednom suzom iz dubine duse. I ako ga spases obecavam ti molitvu mome Bogu, da ti da blagoslov da postanes vodj andjelima. I da nadjes jedan presto u raju! Andjele moj, andjele moj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 Хвала Светлана, овде код мене трубачи свирају поштено не штеде ни себе а ни иструменте , тренутно свирају песму Јавореееее 0205_whistling Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 ????? ????????, ???? ??? ???? ??????? ??????? ??????? ?? ????? ?? ???? ? ?? ?????????? , ???????? ??????? ????? ?????????? 0205_whistling bice svadbe oj javore, zelen bore 0104_cheesy Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2009 Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2009 RITAM NEREDA - put beznadja . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2009 In Memoriam ~ Tose Proeski ~ ANGEL SI TI Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2009 Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2009 Zdravko Colic - Pjevam danju,pjevam nocu (Pula,02.07.2008.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука