Тавита Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Вода тече и одлази, пролећне сузе потећи желе. Дечко један певати вам хоће песму што би стишала тугу. * Зашто ја не могу да имам, мајку моју вољену, исто као друга деца? * Зашто ја не налазим, ујутро кад се пробудим, пољубац и миловање, које нежност моја очекује? * Тако самотан мој је пут и тужно је срце моје. Зашто не слушаш моју песму и не схватиш молбу моју, мајко моја вољена? Сећате ли се овог предивног филма из 1959-те године? Joselito - Lloraba un zagal Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Ја не баш, био сам мали... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/icon_blushing.gif али је песма предивна. 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0510_music.gif 0110_hahaha jeste mnogo je lijepa... predivan glasic 0110_hahaha))) a dobro ja gledam pretezno ta old ostvarenja 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Песма је лепа, штета што је шпанска... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1324_womens' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Август 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 30, 2009 SASA MATIC 2008--NE ZNAM JA DA MUSKI POGINEM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2009 SASA MATIC 2008--NE ZNAM JA DA MUSKI POGINEM ??????, ??? ? ?????? ???? ?????? ????? ????? `Embedding disabled by request` ????? ?? embed ???? ?? ?????? ?? ???? ????????? ?? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 ????? ?? ????, ????? ??? ?? ???????... .gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' /> zato sam dala i prevod ma nije steta,zasto? 0104_cheesy pa bas to mu nekako daje car Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 Ма у реду је превод и песма,само ми се све шпанско смучило откако им је сународник Солана... klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 ohohohhohohohohohoho,ma nemoj tako 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 Mostar Sevdah Reunion - Cudna jada od Mostara grada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука