šangaj Написано Април 16, 2010 Пријави Подели Написано Април 16, 2010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 16, 2010 Пријави Подели Написано Април 16, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 16, 2010 kakva je jaka balada ovo bila a i Karleusa je tad bila extra riba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 16, 2010 i ovo eh kakve su bile devedesete ,bar sto se tice muzike extraaaa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 16, 2010 Ceca - Isuse (Live) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 16, 2010 Пријави Подели Написано Април 16, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=XtKAxuxGe_A&feature=related ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Russian Folk Music-2 "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Verdi - Nabucco - Chorus of Hebrew Slaves "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Опуштено после подне 0442_feel "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 17, 2010 dijamanti i afrodizijak Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 17, 2010 JANA Todorovic - Gori kuca nasa 2009 Gori kuca nasa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 17, 2010 , da je ovaj sa slusalicama video Pepu e kakvu bi tek onda muziku imali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Shkabo,Marlon Brutal,Zhobla & Dj Iron (F4 - Fantasticna Cetvorka) - Rep I Grad 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 опет ја са два комаТа, старо и ''ново'' isus-sinai Bananarama - na na hey hey(kiss him goodbye) клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 "У кафану пушу марихуану, или неку дрогу пију с ногу, пет сам ноћи спавало под шанком, да се не би осећало странцом" "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука