Маша Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 ZDRAVKO COLIC @ JAVI SE (SPOT) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Можда би уредници форума могли нешто да направе а?! Драго ми је да ти се допада Лазаре мислим да у програму форума не постоји, на жалост, таква опција.... isus-sinai Е па ја ћу онда испод сваке пјесме која ми се допада поставити Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 I n d e x i - P l i m a Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2010 DARKO LAZIC 2009--SRCE OD SILIKONA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Marlene Dietrich sings Lili Marleen in German "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 "La donna è mobile" Ф. Киркоров Н. Басков "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука