Jump to content

Песма дана

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Можда би уредници форума могли нешто да направе а?! Драго ми је да ти се допада Лазаре :)

мислим да у програму форума не постоји, на жалост, таква опција.... isus-sinai

Е па ја ћу онда  испод сваке пјесме која ми се допада поставити  harp  :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...