Jump to content

Анкета ЖРУ: колико добро говорите енглески?

80 члановâ је гласало

1. 1. Анкета ЖРУ: колико добро говорите енглески?

• Као матерњи
    • Врло добро
    • Довољно
    • Помало
    • Никако

Препоручена порука

我感兴趣的是,在那里他找到烘烤 gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Mogu da citam knjge na engleskom opusteno, razumem sve kada neko nesto prica. Ali kada treba da prozborim nastaje problem (znam ono osnovno), a jos gramatika to pojma nemam pogotovu onaj upravni govor :D

Подели на овим сајтовима

Mogu da citam knjge na engleskom opusteno, razumem sve kada neko nesto prica. Ali kada treba da prozborim nastaje problem (znam ono osnovno), a jos gramatika to pojma nemam pogotovu onaj upravni govor :D

Читам без проблема, преводим без проблема. Знам и граматику. Говорим мало теже, али то је последица некомуникације. Исти ми је случај и са руским. Али, мени је битно да могу да користим литературу. :)

Подели на овим сајтовима

Ja govorim specijalnu verziju engleskog,

crnogorsko-bosansko indijanski ponavljački

"simple english"

i to s naglaskom na ono "simple"

dakle: "very, very, very, very simple english"

"Ja htjeti reći ova stara skvo (ovoj staroj babi)

što prodavati jaja na pijaca kako ona govoriti i govorit,

klikat i kuckat ko telegrafska žica a ja je ništa ne rzumjeti."

Crnogorsko-bosansku što sam ja iz Bosne

a učio me Crnogorac engleskom.

Zato imam malo čudan akcent.

No to prije "dosta čudan akcent"

ali kako ni ne pričam to se onda

uopšte ni ne primjeti, hahahaha.

Подели на овим сајтовима

Znam i recnik i gramatiku ali konverzacija mi ne ide nikako, da spelujem mogu do besvesti.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ај ем клвр ајм нот а фул

Ај лрнд Инглиш ин да скула

Мај грендфадр партизана

Хи дајд ин кар ексидент лајк хиро мана

Ин мај кантри сивил вара

Ај дон вона шут ај вонт плеј гитара

Ин мај кантри етник вара

Ај дон вона шут ај вонт плеј гитара

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Engleski i matematiku samo samo nekim čudom prolazio da nisam morao zbog njih ponavljat razred, ne znam ni ja sam kako, ma strašno nešto. Od engleskog me bolila glava i zubi i imao pishosomatske probleme i neuroze od njega, samo pola godine sam se učio izgovoriti riječ, ime "Mary", ostalo da ni ne spominjem. A od matematike mi se strašno spavalo na časovima tako da sam tu svu matematiku prošao ko u polusnu, nekakvom magnovenju, od nje pamtim samo to da su nam stalno nešto pisali, crtali na tablu, objašnjavali te formule tamo i pri tom mljeli takve nekakve nerazumljive i neshvatljive stvari od kojih mi se potom samo spavalo i spavalo.

Подели на овим сајтовима

Pa sad se secam meni se profesorke menjale na svakih sest meseci .Ko je mogo u takvoj premetacini da pamti sHa_sarcasticlol

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...