Chevalier Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Господин ради у једној организацији за затупљивање народа... ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Χρυσή Αυγή Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Nije samo narod kriv,zasto u islamskom svetu niko ne vredja svestenstvo?Zato sto je tamo u velikoj meri ono za primer.Kod nas svestenstvo se bahanalise sa parama i skupim kolima i koje cime jos pa nije ni cudo sto sa strane ovakvi ismevaju Crkvu.Cast izuzecima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгољуб Марјановић Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Скоро сам прочитао на једном страном сајту, имају у Америци нека двојица водитеља који уређују talk show емисију, и онако по амерички, спрдају се са свим и свачим, а највише воле да поткаче Хришћане. Међутим, када их је неко приупитао зашто никада нису исмејавали Ислам, они су искрено рекли да то не раде јер се плаше за своју безбедност и да Ислам никада неће исмејавати. Па не морамо ми да будемо православни талибани па да овог дебељка одмах скратимо за главу, али да устанемо у одбрану части наше вере за коју су многи и животе дали, то морамо. Иначе, бојим се да ћемо се огрешити о све оне свете из нашег рода који су за веру ревновали, почевши од Светог Саве па до мученика Вукашина Јасеновачког. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Не знам што се дигла толика бука. Њима треба одговорити - "шта вас брига за шта се ми молимо" и крај приче. И.стојковић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фоловер Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Читам коментаре и не знам шта да кажем, немам речи. Како је земља Немањића толико залутала? napoleon bonaparta and Јесењин је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Не знам што се дигла толика бука. Њима треба одговорити - "шта вас брига за шта се ми молимо" и крај приче. Не можеш "чобанима" да објасниш. Што рече Ивица, немамо ми никакве либерале. Навикли смо да намећемо другима свој став, да дисциплинујемо друге, да их сматрамо неподобним, ненормалним и болесним ако мисле другачије. То је, некако, већински ментални склоп у Србију, само упакован у различите шарене лаже. Многи не схватају да "њихов мозак" није "свачији мозак" и да нема никакво право да се намеће као "универзални мозак". Универзализам никако не иде са либералном демократијом и слободом којој, декларативно, као друштво тежимо. Вирус бољшевизма не пушта Србију. Далеко смо ми од правих либерала, праве слободе и праве домократије. Узалуд смо забранили "Образ", кад нам готово читава нација размишља "образовски". Grizzly Adams, Аурор, DankaM and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Не можеш "чобанима" да објасниш. Што рече Ивица, немамо ми никакве либерале. Навикли смо да намећемо другима свој став, да дисциплинујемо друге, да их сматрамо неподобним, ненормалним и болесним ако мисле другачије. То је, некако, већински ментални склоп у Србију, само упакован у различите шарене лаже. Многи не схватају да "њихов мозак" није "свачији мозак" и да нема никакво право да се намеће као "универзални мозак". Универзализам никако не иде са либералном демократијом и слободом којој, декларативно, као друштво тежимо. Вирус бољшевизма не пушта Србију. Далеко смо ми од правих либерала, праве слободе и праве домократије. Узалуд смо забранили "Образ", кад нам готово читава нација размишља "образовски". Upravo tako. U Americi npr. postoje homoseksualci koji su branili pravo ljudi da ne uključe homoseksualce u neku manifestaciju, jer generalno imaju pravo na to. A u našoj zemlji i homoseksualci su totalitarni, isto kao i ostali. Ignorišite ovu ženu: http://www.youtube.com/watch?v=aoNBx6S2P7g "No one is defending hate here, okay, we are defending liberty." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Све оно "најбоље" на РТВ-у су покупили са б92. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Заиста, оволика готово оркестрирана паљба по Цркви и то без икаквог разлога (замисли, Црква се моли Богу!?), са правом отвара спекулције о узроцима ове комедије. Мени ово заиста личи ка очајнички крик и хистерију поражених "комби партија", неуспелих "чиновника" и неостварених политичара. Не могу да се помире са чињеницом да ће им од све "политике" остати само свирање у тамбурицу. Јесењин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Ма Ацо, то што они раде је скроз инфантилно. Кревеље се и плазе као деца у вртићу... Ми не би смели никако да наступамо са позиције "увређеног" јер онда аутоматски губимо. Треба достојанствено и озбиљно им рећи - "Владика је позвао вернике који у Цркву долазе добровољно и апсолутно је наша ствар шта ми у Цркви радимо. Вас се уопште не тиче, нити вас интересује ваше мишљење о томе. Одрастите и уозбиљите се." Јесењин је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Mislim da ne bi bilo loše da se sledeći moleban održi u vreme setve a ne kad usevi propadnu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Ма Ацо, то што они раде је скроз инфантилно. Кревеље се и плазе као деца у вртићу... Ми не би смели никако да наступамо са позиције "увређеног" јер онда аутоматски губимо. Треба достојанствено и озбиљно им рећи - "Владика је позвао вернике који у Цркву долазе добровољно и апсолутно је наша ствар шта ми у Цркви радимо. Вас се уопште не тиче, нити вас интересује ваше мишљење о томе. Одрастите и уозбиљите се." Ма ја се не вређам већ сам у чуду и уопште не знам шта име је!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Mislim da ne bi bilo loše da se sledeći moleban održi u vreme setve a ne kad usevi propadnu Владика је издао нови "декрет" верницима - молитве довести у нормалну меру као не би дошло до поплава. Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Питање је како људи разумеју литургијски етос.Молитва је саставни део богослужења,молимо се и за природу и укључујемо је у Литургију.Када се медијски експонирају еклисиолошке,поготово литугијске теме,онда се деси да се њима почну бавити на овај начин.Тема је врло комплексна.Зато се дешава да неки схвате да се на молебану за кишу треба масовно окупљати,да би тада требало да дођу и они који иначе не одлазе на Литургију,или су можда чак и атеисти.Наравно,то не значи да Црква,односно црквени поглед на свет, не би требало да буду представљени у медијима,нити да није неопходно да постоји црквено јавно мњење,напротив,зато је потребно трудити се да се неупућени новинари не баве црквеним темама на овај начин,односно да карикирају могућност усклађивања молебана за кишу са метеоролошким извештајима,једноставно треба им давати што мање повода за то.Било је и коментара да ли на молебане за кишу треба понети кишобран,итд.Постојање квалитетних црквених медија буди наду у могућност преображаја медијске слике на ширем простору,и бољег разумевања црквеног етоса,у свом аутентичном смислу. PD and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука