Данче* Написано Новембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2017 Pomenite moju Dunju, sutra imamo važnu kontrolu. Hvala unapred! Sanja Т., Војвода7, Iulianus and 7 осталих је реаговао/ла на ово 9 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2017 Gospode Isuse Hriste, Ti si došao u ovaj svijet kao dijete, a iako si istiniti Bog, živio si u poslušnosti svojim zemaljskim roditeljima. Daj da Tvoje čedo, Dunja, bodro podnese teret koji joj je nametnut i da bude poslušna onima koje si Ti predvidio da se o njoj brinu. Molimo Te molistivo: pogledaj na nju u Svojoj neizmjernoj ljubavi olakšaj joj patnju. O, Gospode Bože naš, pošalji Svog svetog anđela da je izliječi da bi dostigla punoću života i služila Ti u vjeri i zahvalnosti u srcu i daruj da postane naslednik Tvoga Nebeskog Carstva. Jer si Ti, Hriste Gospode naš, ljekar duše i tijela i Tebi slavu uznosimo sa Ocem i Svetim Duhom, sada, svagda i u vijekove vijekova. Amin! (Tata, znaš me, vidiš me...ništa ti nije skriveno, i znaš koliko ovo želim, a ja znam da si velik i svemoćan, i pogledaj ovo dijete. Znam da svako to zaslužuje, ali ovo dijete je posebno. Daj mir njenoj mami, tako što ćeš sa ovih malih pleća skinuti teret koji već dugo nosi. Hvala, Tata ) Данче*, Биљана 1234, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2017 @Ayla hvala puno, živa i zdrava mi bila, ti i tvoji najmiliji. Ayla , Биљана 1234 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 Упокојио се Љубиша, помените obi-wan, Kaludjerovic Sreten, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 Молим све да се помоле за схиархимандрита Јована (Маричића), старешину манастира Тресије на Космају. Старац је на измаку снага. Постоји договор да се сутра ујутро у 9 сложно узнесу личне молитве, па ко је у могућности нека се придружи Kaludjerovic Sreten, AnaLaz, Goku and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 Господе,погледај нас , који ти узносимо суза наших чистоту. Једни друге у срцима ћутећи. Sanja Т., AnaLaz, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Новембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2017 Upokojila se rođena sestra moje majke, moja tetka, Svetlana. Molim sve ljude dobre volje da pomene Svetlanu u svojim molitvama. Hvala. АлександраВ, Данче*, Kaludjerovic Sreten and 6 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Новембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2017 пре 4 минута, Iulianus рече Upokojila se rođena sestra moje majke, moja tetka, Svetlana. Molim sve ljude dobre volje da pomene Svetlanu u svojim molitvama. Hvala. Бог да јој душу прости. Моје саучешће, брате. Iulianus, АлександраВ, Биљана 1234 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2017 Pomenite upokojenu popadiju Mladenku, godinu dana velika borba sa bolescu. Bila je u drugom stanju [emoji24][emoji24]Послато са SM-J110H користећи Pouke.org мобилну апликацију АлександраВ, obi-wan, Лапис Лазули and 6 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Новембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2017 Pomenite upokojenu popadiju Mladenku, godinu dana velika borba sa bolescu. Bila je u drugom stanju [emoji24][emoji24]Послато са SM-J110H користећи Pouke.org мобилну апликацију Господе помилуј их и утеши њихове ближње.Послато са SM-G360F користећи Pouke.org мобилну апликацију Kaludjerovic Sreten, Биљана 1234 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2017 У уторак је ујаку 40 дана. Помените. Звао се Нинослав. obi-wan, Рапсоди, Биљана 1234 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Новембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2017 Ваистину таштина је све и сва, а живот је сенка и сан; јер се узалуд отима сваки човек, као што рече Свето писмо: Када цео свет стечемо, онда ћемо се у гроб настанити, где су заједно цареви и просјаци. Зато Христе Боже, упокој престављену слушкињу Твоју Александру, као Човекољубац. Phoebe, АлександраВ, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 Molim vas ko može da se pomoli za moju baba-strinu Upokojila se juče ili jutros Ne znam dal će njeni brat i snaja zvati sveštenika ali bila je sigurno krštena kao Jekaterina Zvali smo je Kaća, a Katarina joj je bilo u ličnoj karti Mnogo mi je bila draga Phoebe, Снежана, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Децембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2017 Јутрос се упокојила Ружица, сестра моје стрине. Помените obi-wan, Vladan :::., АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 13, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2017 Господе прими душу новопредстављеног Ти Марка, опрости му грехе и усели Га у рајско насеље. Утеши мајку, оца, сестру и супругу Марину, и малог Оливера .Буди им помоћ и ослонац у даљем животу Господе... Молим вас браћо и сестре, помените...ко год може. obi-wan, AnaLaz, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука