Oglo Написано Март 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Srećan rođendan, ljubavi Hvala dušo moja Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Nisam mogla da odolim> СРЕЋААААН РОЂЕЕЕНДАН И ЖИВ МИ БИО! Требала бих нешто весело ал упала сам у философску фазу Hvala Zore U ovaj krš i draču Njegoš je prilično veseo primjer YOKA је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Oglo је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Hvala Zore U ovaj krš i draču Njegoš je prilično veseo primjer Мени је увек био тако пун живота и љубави У сваком случају наздрављам ти и на многаја љета Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=-23miaa_0yc#t=34 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2014 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2014 odlično, relaksirajuće Иван Ивковић and Ayla је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Де си црнцу! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Де си црнцу! Hmda, šta ima novo..? ot: Пг, Калеидоскоп and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2014 Калеидоскоп је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Samo da se javim oglo da sam bio... Oglo је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2014 ... and make death proud to take us http://youtu.be/ihF_aXi-Huk Пг and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 http://youtu.be/c2WoTk111_c Oglo and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука