Ayla Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Jedino i uvijek Da odgovorim ovđe na pitanje za šolje: tvoja je moja Oglo је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2014 @@w.a.mozart, Калеидоскоп and Ayla је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Мој младенац (што б` рек`о Бибић), дакле млађи син Јова(н), пит`о тебе, да ли си ти увек тако леп и црн!? Није зајебанција, питало дете? Oglo је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Мој младенац (што б` рек`о Бибић), дакле млађи син Јова(н), пит`о тебе, да ли си ти увек тако леп и црн!? Није зајебанција, питало дете? Da, jer sam kao mali bio mnogo na moru, i ako bude i on previše na suncu, može da ovako pocrni. Dođem Jovanu čokoladu po izboru : ) (Moj prvijenac je Jovan, rođen na Lestvičnika) Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 link Ayla , javor and YOKA је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 http://37.media.tumblr.com/81849e058c57ddd25cd2c951c462d7dc/tumblr_n54qk1mzEI1qjmkcxo1_500.jpg Vaske and YOKA је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Oglo odakle si ako nije tajna? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Oglo odakle si ako nije tajna? Ayla , Kolega2357 and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 „...ништа није заувијек,па ни ово лутање,што краде и даје и увекпрекратко траје...“ Под утиском прошлонедељног гостовања у Скопљу... Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 Знаш шта? Ситне су сати, ја не могу да спавам, али прелистао сам читаву ову твоју жврљоку, пријатељу. Хвала Богу за тебе и људима као ти!Хвала Богу за све! Ayla , Oglo, javor and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 Знаш шта? Ситне су сати, ја не могу да спавам, али прелистао сам читаву ову твоју жврљоку, пријатељу. Хвала Богу за тебе и људима као ти! Хвала Богу за све! Slava Bogu za sve. Ti, moj prijatelju, vidiš ono što nosiš u sebi. Daće Bog, da takvim i postanem :-) Vaske, Калеидоскоп, Иван ♪♫ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука