Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Ћулибрче, да знаш и ја те волим. Ал да се разумемо, онако, другарски! Ništa ja tu ne bi menjao. Ayla and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Za tebe Oglo је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 to je to! Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 haunting, for days YOKA, Andre Williams and Ayla је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Лидија Миленковић, Ayla and Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Oglo је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Video Letter 1983 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2viHnithECY Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Ето, ништа. Покушао сам да поставим линк да се појави директно, а опет нисам успео у то.Ову прилику користим да поздравим пријатеља.Пошто ово је бесплатни оглас, користим приику да кажем и да продајем точак :P Oglo, Ayla and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Ето, ништа. Покушао сам да поставим линк да се појави директно, а опет нисам успео у то. Ову прилику користим да поздравим пријатеља. Пошто ово је бесплатни оглас, користим приику да кажем и да продајем точак :P Ispod klipa imaš ono dugme share ili dijeli, iskopiraj taj link i direktno ga postavi i to je to Pozdrav dobri moj, nema te dugo : ) Nemoj da koristiš priliku, već se raskomoti Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Ja sam pokušavao da postavim link koristeći dugme "link", ali očito, ot nije uspelo.Dugo me nije bilo, tako je. Ali, evo me opet Pozdrav, i hvala na gostoprimlje. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Počeci MTV-a kod nas, otkrovenje... odlična stvar Troy Why, what could she have done being what she is? Was there another Troy for her to burn? - William Butler Yeats Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука