Tumaralo. Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Pa gde si Oglo?? Nedostajes nam ... Лидија Миленковић, Саша од Москве, Ayla and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 http://youtu.be/q2NT3O1dlGY Ayla and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Pa gde si Oglo?? Nedostajes nam ... pedja, druže stari... bato, drogirao sam se sa ovom dugo.. hvala : ) "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 nisam ni sumnjao, ali... ovo je najbolje što mi dođe na pameti da te pozdravim Hope all is well at your end. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 @@Калеидоскоп, ti ne možeš pogriješiti što se izbora muzike tiče, u to ne sumnjam Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Pa kad si mi ti id(e)ol(og).... Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Pa kad si mi ti id(e)ol(og).... kažu da treba da se radi na sebi, dok oni koji su ti idoli, više nemaju uticaja na tebe dragi moj, sada ja od tebe mogu da učim : ) "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 To je ta odlika koja krasi velike ljude "постојат големи луѓе, но постојат и такви кои прават сите околу нив да се чувствуваат како големи луѓе“ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 deer oh deer oh deer : ) Драшко, nana, Калеидоскоп and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2014 DankaM, Volim_Sina_Bozjeg, YOKA and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 objasnio YOKA је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Пг, Драшко and YOKA је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Саша од Москве, Пг and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Život će vam slamati srce sve dotle dok ne bude potpuno otvoreno. Zato se ne boijte da volite, jer mnogo je veća nagrada negoli bol. Srećan vam svima početak posta. DankaM, Калеидоскоп, Ayla and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Srećan vam svima početak posta. takodje....i tebi.... Oglo је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука