Jump to content

Валамски јеромонах целивао руку Путину (видео)

Оцени ову тему

Препоручена порука

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Боже, шта му би...? да није погрешио...?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Професионална деформација. Збунио се човек. :)

Што би се збунио, сад направисте од човјека да не зна ни шта ради. Ствар је једноставна, зар не видите да је он Путинов фан. Ко да Путин не може ил не смије имати фанове међу свештеницима. Ал погријешила је братија. Кад су знали да је такав, требали су га држат даље од Путина. Но, то он јадан онда не би ваљда ни преживио, да је Путин тамо био али му забранили поздравит се с њим..

Подели на овим сајтовима

Што би се збунио, сад направисте од човјека да не зна ни шта ради. Ствар је једноставна, зар не видите да је он Путинов фан. Ко да Путин не може ил не смије имати фанове међу свештеницима. Ал погријешила је братија. Кад су знали да је такав, требали су га држат даље од Путина. Но, то он јадан онда не би ваљда ни преживио, да је Путин тамо био али му забранили поздравит се с њим..

Ма није проблем да он буде било чији фан, ал ово је стварно преко сваке границе доброг укуса и пристојности. Свако, па и монаштво може имати политичке преференције, али ово је стварно ван сваке памети. И Путин се човек нашао у чуду, ово не верујем да је било ко могао и да очекује да неком монаху може пасти на памет.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ма није проблем да он буде било чији фан, ал ово је стварно преко сваке границе доброг укуса и пристојности. Свако, па и монаштво може имати политичке преференције, али ово је стварно ван сваке памети. И Путин се човек нашао у чуду, ово не верујем да је било ко могао и да очекује да неком монаху може пасти на памет.

Што му не би могло пасти на памет, па ја сам сваки дан на словенским и руским групама и знам колико је међу њима таквих монархиста и цариста који би одмах сутра да се баћушка Цар руски врати на Империјални трон па да му не љубе само руку већ праве и велике прострације с челом у прашини уз звуке царске химне. А кад цара нема добар је и Путин! Кад мораш, мораш! То је било јаче од њега, зов предака, хехехе! Руска душа је компликована ствар.

Подели на овим сајтовима

Знам по себи кад улазим у велике зграде (ваљда ме пространост асоцира на цркву), да се збуним и прекрстим :laugh: :laugh: :laugh: једном сам тако ушла у општинску зграду и на улазу се прекрстила :laugh: :laugh: човек из обезбеђења се покидао од смеха :laugh: тако да се можда овај стварно збунио..

Подели на овим сајтовима

Malo je bio ljut kada mu je sveštenik poljubio ruku!

:nene:

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

• Гости

човек се можда занео... види се да је Путину било непријатно :)

то ти јер исто ко када излазиш из продавнице и прекрстиш се... махинално...

Подели на овим сајтовима

то ти јер исто ко када излазиш из продавнице и прекрстиш се... махинално...

да...да.... greengrin

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...