cloudking Написано Јул 2, 2018 Пријави Подели Написано Јул 2, 2018 пре 20 часа, Muramasa рече Kad nećeš sam da odjebeš, onda mora sila da radi, jer ja, eto verujem da ti to zaslužuješ, a ti nemaš ništa protiv da neko drugima radi ono što zaslužuju. Pa da... al obrati paznju, ja verujem da ti zasluzujes da budes trigerovan i trolovan do imbecilnosti a ti mislis da ja zasluzujem da budem fizicki pretucen... kapiras razliku? Ne?... nema veze... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јул 2, 2018 Пријави Подели Написано Јул 2, 2018 Молимо саговорнике да се уздрже од вулгарног речника и да у складу са Правилником сајта поступају, да не узнемиравају и не буду бахати. За све свакако постоје форумске санкције, али најпре гледајте да ствари решите мирно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 2, 2018 Пријави Подели Написано Јул 2, 2018 пре 1 сат, Muramasa рече A zašto tu da se postavi granica? Što ne negde drugde? Ja baš mislim da treba kod fizičkog obračuna. Ja ne dosađuem tebi, nego si ti došao mene da smaraš, iako sam ti lepo rekao da o..beš, jer nemamo o čemu da pričamo. NIsam dosao da te smaram. Izrazio sam iznenadjenje tvojim povratkom na forum bez ikakvih negativnih konotacija ili uvreda... tvoj odgovor na to je bio da ces sa mnom da pricas samo preko batina... i onda je valjda trebalo da se ja pokunjeno udaljim nakon toga? Nece da moze. Napravi privatan forum pa tamo preti batinama, meni ako pretis trigerujes mi gen za osvetu jbg... sad nema kukanja... Sad ZAISTA zelim da te smaram. Prvi si poceo, zagrizi tu kosku odgovornosti za svoje postupke. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 7, 2018 Пријави Подели Написано Август 7, 2018 пре 13 минута, Muramasa рече Rekao sam da sam prihvatio hrišćanstvo, a ne da sam postao vernik. Dve odvojene stvari. To te pitam, stvarno mi bilo čudno. Hvala na odgovoru i apdejtu zbivanja . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 7, 2018 Пријави Подели Написано Август 7, 2018 пре 36 минута, Muramasa рече Sarah Palin Nisam mogla da odolim Спојлер Who’s Nailin’ Paylin? drvce је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 7, 2018 Пријави Подели Написано Август 7, 2018 @Muramasa зар ти се не чини да је то лицемерно? Како можеш да прихватиш хришћанство ако не верујеш да је Исус Христос Син Божији, да је својом смрћу откупио грехе човечанства, да је васкрсао и да ће поново доћи да суди живима и мртвима? Он је све то проповедао, а ти Му не верујеш, што значи да си прихватио идеологију Столара из Назарета за кога мислиш да је ишао и лагао о свим овим стварима. Шта си ти у ствари прихватио од Његове идеологије, кад Му ништа не верујеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 7, 2018 Пријави Подели Написано Август 7, 2018 пре 2 часа, Muramasa рече Rekao sam da sam prihvatio hrišćanstvo, a ne da sam postao vernik. Dve odvojene stvari. Ima, tamo, ono,....И рече му Исус: Не браните; јер ко није против вас с вама је..... tako da, svako je dobar prijatelj bilo kom hriscaninu , ako nije otvoreno , verbalno ili nasilno protiv vere. ( da se nasalim ) ... dobrodosao u klub.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 13, 2018 Пријави Подели Написано Август 13, 2018 пре 2 минута, Muramasa рече 2 x 160kg. Sve sam bliži 180-ici. .. ( ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 Srecno na takmicenje'.... Вукашин Ковачевић and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2018 Свака част, Машо! Следећи пут дижеш 140. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2018 пре 2 минута, Vegeta рече Od sutra krećem sa pripremama za sledeće takmičenje. Imam u planu da dignem 140. Ето видиш. Само ти мене слушај и далеко ћеш да догураш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2018 OCD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 23, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2018 On 17.9.2018. at 14:32, Bokisd рече Srecno na takmicenje'.... I dok je cvrčak pevao atomski mrav je vredno radio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Септембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2018 Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 5, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2018 пре 2 часа, Vegeta рече da 130kg bude sigurica Pročitah u trenutku "da 130kg bude suprugica". Ana B. and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука