Jump to content

Muramasa - ZRULOG

Guest

Препоручена порука

пре 41 минута, Vegeta рече

Ja sam powerliftingom i počeo da se bavim da bih bio bolji u ninjutsuu, a kada sam video da mi ide super, počeo sam da se takmičim. Svako veče treniram, naizmenično. Ninjutsu kod Mirka Ostojića, a powerlifting kod Slavka Savića.

Volim da bacam ljude, a kada sam izgradio dovoljnu snagu da mogu da dignem duplu svoju masu iz dubokog čučnja, bacanje je postalo mnogo zabavnije. Leti ko tane. :)

E sad mozes neku i od 120 kila da prebacujes :D

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 2 months later...

Prepodobni moji drugari, došlo vreme da prekinem ovu zabavu. Beše kratko, ali slatko (i uvek je tako). :)))

Bilo je lepo biti zvezda poslednjeg tvrtkanluka na Poukama, krivo mi je što je poslednji.

Eto šta ti je ženska privilegija. Dođe, svi je živi upozoravaju na Tvrtka, uleti pravo u tvrtkanluk, pa onda glumi žrtvu i neku indignaciju, pobere simpatije svih prisutnih, a trol koji je suvereno trolovao 5 godina, nestane bez traga, kao i svi njegovi traktati. Uz to se nakupi horda white knight-ova da je brani od zlog trola.

Inspiracija za ovaj profil mi je bila Bianca Dupree iz crtaća Beverly Hills Teens iz osamdesetih, razmažena ćerka uspešnog IT-evca, sa Vračara, koja leči živce apsintom i studira matematiku (jer ETF bi bio previše očigledan).

Zašto Bianca voli harfu, gitaru i žičane instrumente? Da se što više distancira od hromatske harmonike koja najbolje prati glas Boginje.

@ronin @Ana B. @Natasa. @Liga Džentlmena

Pitali ste ko je boginja. :)))

Moj glavni nalog je trajno obrisan, što se mene tiče i ovaj može da ide ili bar da se banuje. Pogasio sam većinu naloga na društvenim mrežama, drastično sasekao online aktivnost da bih se fokusirao na planove.

Neće biti novih trol naloga, ovaj je poslednji. Radim, napredujem, učim (i uskoro diplomiram), treniram i ljubim moju Vesnu.

Vozdra.

Подели на овим сајтовима

Ja sam shvatila od samog početka, samo da se zna. :2hf007n:

пре 6 минута, Bianca рече

Neće biti novih trol naloga

Ih...:smeh1:

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Bianca рече

Prepodobni moji drugari, došlo vreme da prekinem ovu zabavu. Beše kratko, ali slatko (i uvek je tako). :)))

Bilo je lepo biti zvezda poslednjeg tvrtkanluka na Poukama, krivo mi je što je poslednji.

Eto šta ti je ženska privilegija. Dođe, svi je živi upozoravaju na Tvrtka, uleti pravo u tvrtkanluk, pa onda glumi žrtvu i neku indignaciju, pobere simpatije svih prisutnih, a trol koji je suvereno trolovao 5 godina, nestane bez traga, kao i svi njegovi traktati. Uz to se nakupi horda white knight-ova da je brani od zlog trola.

Inspiracija za ovaj profil mi je bila Bianca Dupree iz crtaća Beverly Hills Teens iz osamdesetih, razmažena ćerka uspešnog IT-evca, sa Vračara, koja leči živce apsintom i studira matematiku (jer ETF bi bio previše očigledan).

Zašto Bianca voli harfu, gitaru i žičane instrumente? Da se što više distancira od hromatske harmonike koja najbolje prati glas Boginje.

Moj glavni nalog je trajno obrisan, što se mene tiče i ovaj može da ide ili bar da se banuje. Pogasio sam većinu naloga na društvenim mrežama, drastično sasekao online aktivnost da bih se fokusirao na planove.

Neće biti novih trol naloga, ovaj je poslednji. Radim, napredujem, učim (i uskoro diplomiram), treniram i ljubim moju Vesnu.

Vozdra.

E Bjankice kako da ne, naravno da ce biti novih...

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Bianca рече

Vozdra.

Ahaha kakv si ti meni kralj. :))):2hf007n:

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...