Branka62 Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 Управо сада, Muramasa рече Beograd, Cerak. Za Cerak ne mogu da tvrdim al jasam to jutro u prodavnici nakupovala sve što mi je trebalo. Prodavnica prazna - samo prodavačica, ja i dve persone koje su razglabale kako ćemo mi taj NATO da rasturimo za jedan dan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 Данче*, Juanito and Икар Губелкијан је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 пре 6 минута, Branka62 рече Za Cerak ne mogu da tvrdim al jasam to jutro u prodavnici nakupovala sve što mi je trebalo. То можда код вас буржуја. У церачком гетоу си морао или да убијаш или да будеш убијен. Празни рафови, беда, сиротиња, редови за храну... Мука, моја Бранка, мука! И после зашто мрзи социјализам... Сећа се свега и не може ни да заборави ни да опрости! Branka62 and Икар Губелкијан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 То су све нека давно прошла времена кад се са ТВ-а нису скидали Вучић, Дачић, Вулин... Natasa., RYLAH and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 пре 29 минута, Muramasa рече Rođen sam 92. i sećam se redova za hleb i mleko. Video sam socijalizam u pravom svetlu. То није био никакав социјализам, него земља у тоталном колапсу под можда најгорим санкцијама икада са диктатором на челу. Умешана у неколико ратова у свом суседству, на овај или онај начин. Branka62 and Iulianus је реаговао/ла на ово 1 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 пре 19 минута, Аурор рече Noether was born to a Jewish family in the Franconian town of Erlangen; Rekoh da su izuzetno talentovani Ovako se ispostavi veoma često. Možda/verovatno ovo i znaš - čitala sam, skoro, na nekom ozbiljnijem sajtu od Haff. ali sada ne mogu da se setim gde. It’s also theorized that a host of diseases that afflict Ashkenazim may persist because they provide some evolutionary benefits. Henry Harpending, an evolutionary anthropologist at the University of Utah, and Gregory Cochran, a physicist turned genetic theorist, have riveted the attention of the chattering classes by addressing the scientific mystery of why an odd cluster of brain, nervous system, and DNA “repair” disorders, including Tay Sachs and breast cancer, stubbornly persist among Jews of European descent. Why weren’t these deadly disease genes filtered out of the gene pool, eradicated by natural selection, as regularly happens in evolution? Cochran and Harpending—along with numerous other scientists—postulated that centuries of endogamy within the Ashkenazi Jewish community preserved Jewish culture but at a cost. It turns out that people who suffer from these genetically related diseases share another similarity besides their Ashkenazi ancestry—they are often of unusually high intelligence as measured by standardized IQ tests. https://www.huffingtonpost.com/jon-entine/evolutions-deadly-tradeof_b_6915468.html Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 пре 9 минута, GeniusAtWork рече То није био никакав социјализам, него земља у тоталном колапсу под можда најгорим санкцијама икада са диктатором на челу. Умешана у неколико ратова у свом суседству, на овај или онај начин. Sve to što si nabrojao je tipično za socijalističke zemlje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 Možda je mislio na '98. ili beše '99. Sećam se da si mogao da kupiš samo jedno mleko u prodavnici na Karaburmi i sećam se da me neka žena zamolila da joj kupim mleko jer ima malo dete, a već je ispucala kredit. Ja joj kažem da pali i da se sistem mora poštovati. Šalim se naravno, kupila sam joj mleko. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 Управо сада, Аурор рече Sve to što si nabrojao je tipično za socijalističke zemlje. Мислиш на Шведску или Норвешку можда? Баш ми се скоро кума јавила, каже да морају увече да иду по паркинзима и срчу бензин на црево из других кола, толика криза код њих. Каже већ почела и овако да га пије, толико се навикла на укус. А деца чоколаду могу само да сањају. Branka62 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 пре 1 минут, RYLAH рече Мислиш на Шведску или Норвешку можда? Što bih mislio na njih kad su jedne od najslobodnijih ekonomija na svetu? A da, mit o skandinavskom socijalizmu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 пре 30 минута, Аурор рече Noether was born to a Jewish family in the Franconian town of Erlangen; Rekoh da su izuzetno talentovani Ovako se ispostavi veoma često. @Muramasa - kako gledas na ovu aurorovu fasciniranost jevrejima kad se zna da su *jevreji fizicki izuzetno nesposobni ljudi? Toliko viceva ima na temu jevrejskih sportskih ogranicenosti... Slucajno bas jutros gledam neku seriju o jevrejima (humoristicnu) gde rabin profesor u jevresjkoj skoli zeli nesto nasamo da prica sa ucenikom i onda kaze celom odeljenju "izadjite na kratku pauzu, igrajte basket, ko prvi stigne do 11 poena taj je pobednik" i dok oni odlaze, rabin pogleda tog ucenika i kaze" dobro, ovo ce nam obezbediti bar sat vremena, pricaj... " *- SVI JEVREJI! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 Управо сада, Аурор рече Što bih mislio na njih kad su jedne od najslobodnijih ekonomija na svetu? A da, mit o skandinavskom socijalizmu... Па од вас сам овде вазда слушао како толики ниво социјализма и давања сиротињи доводи до општег колапса. Ено на оном линку што је скоро неко од вас постављао пише да је Шведска већ изгубљена у социјализму, криминалу, дегенерацији и имигрантима (и да то треба да се спречи за остатак Европе), а вазда за Норвешку причате како је зло од земље социјалистичке и да им није нафте, ништа не би било. Да не причам колко скачете на њихову пореску политику. Ај се сад договорите, дал је социјалистичка земља она која толико издваја на социјална давања и има велике порезе за богате, или није? Мислим, безвезе сад и теби да вадим цитате, рачунам да макар ти памтиш шта си све и кад причао. Branka62 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 пре 7 минута, RYLAH рече Па од вас сам овде вазда слушао како толики ниво социјализма и давања сиротињи доводи до општег колапса. Dovodi do smanjenja prosperiteta ako se radi preko države. Ako totalno imaš socijalizam i lošu autokratsku vlast, onda bude kao u Jugoslaviji devedesetih ili sada u Venecueli. пре 9 минута, RYLAH рече Ено на оном линку што је скоро неко од вас постављао пише да је Шведска већ изгубљена у социјализму, криминалу, дегенерацији и имигрантима (и да то треба да се спречи за остатак Европе) Pa daleko je od haosa, ali imaju probleme od ovoga. пре 11 минута, RYLAH рече вазда за Норвешку причате како је зло од земље социјалистичке и да им није нафте, ништа не би било. Za Norvešku se ne sećam tačno... Koliko znam, po HDI (Human development index) je prva na svetu. Sve ove zemlje su bogate i slobodne ekonomije. http://www.heritage.org/index/ranking Venecuela, sa druge strane, sedi na najvećim rezervama nafte na svetu, pa je kolaps. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 пре 18 минута, cloudking рече kako gledas na ovu aurorovu fasciniranost jevrejima kad se zna da su *jevreji fizicki izuzetno nesposobni ljudi? Zato intelektualno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 пре 1 минут, Аурор рече Zato intelektualno... Koji je argument za fizičku nesposobnost Jevreja? Odakle ta generalizacija? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука