Драгана Милошевић Написано Јул 31, 2012 Пријави Подели Написано Јул 31, 2012 Postoje razne vrste molitve. Obicno se koristimo prozbenim u kojima trazimo duhovna ili cak i materijalna dobra. Medjutim akcenat treba staviti na zahvalne molitve .Stoga i pokrecem ovu temu .Tema je siroka i ima za cilj da naucimo biti blagodarni i u malom i u velikom! Hajde ja cu da pocnem prva 11122 Slava Ti Vladiko, sto si mi darovao danasnji dan, da Ti sa andjelima pevam Sveti Boze, Sveti Krepki, Sveti Besmrtni pomiluj nas! whackado whackado whackado -Владимир-, bgpj, Лидија Миленковић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Јул 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2012 Лепо размишљање Драгана! Есхатон је већ ту, а још није... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 31, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2012 Mozda nisam pronasla prave reci za naslov ali evo tu ste da ispravite opet na slavu Boziju .smesko. .smesko. .smesko. slavabogu Перса је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јул 31, 2012 Пријави Подели Написано Јул 31, 2012 Перса Лидија Миленковић, Драгана Милошевић, Николa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јул 31, 2012 Пријави Подели Написано Јул 31, 2012 bgpj, Драгана Милошевић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 31, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2012 Slava Ti Oce sto si mi dao da vidim ,cujem hodam. Nauci me da cenim male stvari i na njima budem zahvalna. drlove victory78 victory78 victory78 Sanja Т., Лидија Миленковић, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јул 31, 2012 Пријави Подели Написано Јул 31, 2012 Господе, расклопи ме у тренутак који тоне у довољност Твоје љубави, амин. Пг and antics је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2012 Slava Ti sto si mi za zastitnika zivota dodelio svetog Jovana,Krstitelja Tvoga. sFun_bat sFun_bat Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 1, 2012 Пријави Подели Написано Август 1, 2012 JESSY, antics, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Август 1, 2012 Пријави Подели Написано Август 1, 2012 Slava Ti sto si mi za zastitnika zivota dodelio svetog Jovana,Krstitelja Tvoga. sFun_bat sFun_bat Видиш како ти умеш стварно да захваљујеш, ја опет, и кад нећу, тражим ("Господе, расклопи ме.."). Ево, да пробам поново уз мали напредак: Господе, хвала Ти што ме свакога дана довољно опомињеш и безрезервно се трудиш око мене, амин. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2012 Hvala ti , Oce sto ustrojavas susrete sa bliskim osobama. Aliliuja, aliluja,aliluja, slava Tebi Boze! 0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 3, 2012 Пријави Подели Написано Август 3, 2012 И за данас једна молитва Драгана, Драгана Милошевић, JESSY, Manastir Bradaca and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 3, 2012 Пријави Подели Написано Август 3, 2012 Захваљујем ти Господе што ме волиш, и што ми опрашташ грехове моје, Ти ми помажеш да постанем добра. Дај ми да кроз Твоју љубав будем и боља. Помози ми да будем добра и боља према ближњима. Дај ми снаге да у заједници с Тобом живим, да другима помажем и ближњима радост причињавам на славу Твоју. Амин. Предраг М, Лидија Миленковић, Перса and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 4, 2012 Пријави Подели Написано Август 4, 2012 Олимп, Драгана Милошевић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 4, 2012 Пријави Подели Написано Август 4, 2012 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука