Jump to content

Препоручена порука

Brate Zvonko, Sovremenij je samo jedan tip razaraca, nov, pa ih jos uvek ima malo, mada mnogo vise od 5 gringrin (prave ih i kinezi po licenci).

A razaraca i ostalih ratnih brodova ruska mornarica ima predaleko vise. Mozda manje nego jamerika, ali to je pre svega zato sto ovi drugi idu po svetu mnogo, pa im treba veliki broj, a ovim prvim ne treba. Inace, i ruska mornarica je veoma rasirena, zbog teritorije, i podeljena (kao i jamericka) na vise odvojenih flota...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ма не знам, нисам ти ја стручњак за те ствари. Само ми мало иду на живце те приче "чији је тата јачи"... :)

Имају сигурно и једни и други довољно да нас све побију и да претекне...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Да хахахаха реално. Пљусчина :)))

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ма не знам, нисам ти ја стручњак за те ствари. Само ми мало иду на живце те приче "чији је тата јачи"... :)

Ma jasno... ovde pricamo pricu o tehnologijama i tako to...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

A ja mogu sa Medom da nastavim naše nostalgijsko sećanje oko hrane u vojsci.. :lol:

Hm, šta sam voleo petak i takozvani grenadirski marš (mađ. granatoš kocka), tu se sakupi sve u toku nedelje što se može jesti i baci se u jedan kazan... Bljak!

ћути тамо, ишо си у културну војску :D

немаш појма шта то значи кад храна добије надимак према течности за чишћење оружја, куртону, цедеу и касети или месни нарезак а ла српска војска ;)

Подели на овим сајтовима

Barem niste imali chief'a koji je bazukom ulovio kravu.. Ko je u Beču, nek se raspita za Charles José Eismayer, taj mi je bio potporučnik. Zezao ga jednom neki seljak da vojska Austrije nije sposobna ni jednu kravu da pogodi, ovaj opalio, pravo u kravu, glupo samo da je krava pripadala komšiji onog seljaka...

Garda, brale, ili crvenkapice kako su nas zvali. Svega dva puta smo išli na pucanje, jednom šest metaka, drugi put pet, sve ostalo vreme stajanje i marširanje, levo, desno, levo, desno.. Letos su me drugari zezali govoreći kome sam se to uvlačio u zadnjicu, jer mi je glava bila braun kao u naloženog severnog jelena a ispod vrata beo kao sir.

идиот ... ми смо барем дизали у ваздух нешто смислено, од бетонских и дрвених гредица које смо претварали у прах и чачкалице до летења тенковске куполе барем 30 метара увис :D

ја сам требао да будем црвена беретка, падобранац, због цивилног падобранства а и тако сам био пријављен ал сам променио у инжењерију, плава беретка при РВ и ПВО па сам служио по аеродромима :)

а и напуцали смо се, имали вишак неки који је морао да се потроши па смо мете претворили у фронцле :) на гађању, за опкладу са капетаном сам добио три дана наградно одсуство јер сам стуко 5 комада у 10 цм центра мете са 100 метара - није веровао да ми је први пут оружје у рукама, још сам ставио и наочаре :D

после и роштиљ правили јер смо дошли аутобусом, мрзело чинове да ходају 20 километара до стрелишта ...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Što manijak.. Nama se sviđalo. Čovek je legenda, malo je opičen, pijandura. To ovi mladi danas nisu doživeli, npr. komarci veliki kao vrapci, pa kad padne noć samo čuješ vazdušni napad.. Još sam ja imao lepo vreme, ranije je bilo gadnije.

да, ја сам гађао кад ћу у војску да се јавим да одслужим, баш да не бих давао страже ни по највећој врућини ни у зиму :)

ималi смо једног капетана што је циркао ал само су њему давали да размонтирава мине и осталу бојеву муницију док су још ископавали заостатке од бомбардовања ... испод униформе је увек носио манцетов дрес :D

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1342737743' post='681832]

ћути тамо, ишо си у културну војску :D

немаш појма шта то значи кад храна добије надимак према течности за чишћење оружја, куртону, цедеу и касети или месни нарезак а ла српска војска ;)

Pa i ovde su govorili grenadirski marš jer posle kao grenadir moraš u klozet.. :lol:

To su najlepše uspomene na vojsku, zar ne.. ;)

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Pa i ovde su govorili grenadirski marš jer posle kao grenadir moraš u klozet.. :lol:

To su najlepše uspomene na vojsku, zar ne.. ;)

нека фала, мени је најлепша успомена на војску секс у официрској спаваоници у касарни :D

Подели на овим сајтовима

Barem te nisu premestili u drugu kasarnu jer je civilna radnikinja bacala oko na tebe..

Ali najbolji su mi bili oni majori i kako se zove, sve neki mali pingvini, stvarno, ali žene su imali, au, hot!... Pitao sam se kako su mogli da izdrže da ih vidu samo vikendom. Ako razumeš..)) Mislim, sumnjam da je tim lepoticama bilo dosadno.. Možda su se majori zato iživljavali na nas, ko će ti ga znati.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...