Перса Написано Август 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Умиљат ко маче. Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Панда Олимп је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 23, 2012 Пријави Подели Написано Август 23, 2012 Перса је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2012 Зевање је прелазно. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2012 M I O P O G L E D Олимп је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2012 Чуда су пријатељства, која се срећу све више код животиња а све мање код људи! Олимп је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2012 Браћа Олимп је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Август 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Majka je majka... http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/501/%D0%97%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D1%99%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/1162956/%D0%9D%D0%B0%D1%98%D1%81%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B8+%D1%83+%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%98+%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8+.html Олимп and Перса је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Прелепи прилози, стварно.. Хвала свима који су учествовали у теми.. Ево и мојих.. srcee Svetlana Pecin-Saraguda and Перса је реаговао/ла на ово 2 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Август 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2012 srcee oduvek sam imala želju da imam vevericu kao kućnog prijatelja ali nemoguće je pripitomiti ih... a prelepe su mi heaven Перса and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Да, ове је заиста тешко припитомити.. Ево ја сам имао овакву веверицу: Заиста је прелепа, паметна добра.... Можеш је лако набавити.. Цене су од 1500 до 4000 дин. зависи од узраста и где купујеш.. Перса је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Пријатељи Олимп је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2012 Domaća mačka je potomak libijske mačke koju su stari Egipćani gajili kao svetu životinju. Ona je bila simbol plodnosti i rođenja, a prikazivana je u vidu lika boginje Bastet, koja je imala mačju glavu. Tek kasnije (4000 god. pre nove ere) mačka je preneta u Evropu i postala je jedan od stalnih čovekovih pratilaca. Ali, do danas je nemoguće bilo utvrditi da li je mačka pripitomila čoveka, ili je čovek pripitomio mačku. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2012 SPAVANJE PTICA SELICA Ptice selice koje svake jeseni kreću na svoju veliku seobu i koje u toku te seobe neprekidno lete i po nekoliko sedmica, veoma malo spavaju u toku svog leta. Ornitologe je dugo mučilo ovo pitanje i odgovor na njega. Kada se radi o rodama, odgovor su dobili tek kada su rodama na grudi privezali osetljive radio aparate, pomoću kojih su dobili podatke da rode spavaju u letu, tako što svoju glavu polažu na krilo. Svaka roda spava, istina, svega deset do petnaest minuta, ali joj je i to potpuno dovoljno da povrati snagu za dalji let. Posmatrajući ptice selice u letu, svako je mogao zapaziti da one lete u jatima u obliku klina, kao i da sva jata zajedno obrazuju jedan veliki klin. Pojedinačno jato roda koje se sprema za spavanje odlazi u sredinu velikog jata da tokom leta ne bi izgubilo orijentaciju. Let ovog jata koje spava odvija se po sluhu, to jest, rode koje spavaju čuju kroz san krike ostalih budnih roda i tako se orijentišu u letu. Kada ovo jato roda odspava i odmori se, ono odlazi na neko mesto u velikom klinu, često puta na čelo klina, a na njegovo mesto dolazi drugo jato na koje je došao red za spavanje. Iz tog razloga čovek može da zapazi da se formacija klina kod ptica selica za trenutak pokvari, ali da ubrzo klin dobija svoj pravilan oblik. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Сиви соко Сиви соко се храни птицама, најчешће голубовима, паткама, врапцима и сл. У обрушавању развија брзину до 320 km/h. Свој плен лови искључиво у ваздуху. Мужјак сивог сокола, као и код већине птица грабљивица је за једну трећину мањи од женке. Препознатљиву сиву боју стиче после годину дана од излегања. Пре тога младунци су тамно кафене боје. Гнезди се на неприступачним планинским врховима. Као и остали соколи никада не прави гнезда већ користи напуштена гнезда других птица (нпр. гаврана.) Олимп and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука